Eskişehirspor 30 yaşındaki defans oyuncusu Cihan Çimen’i kadrosuna kattı. İmza töreni sonrası ilk kez ESTV’ye konuşan stoper, “Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok gururluyum. Eskişehirspor’a şampiyonluk yaşamaya geldim” dedi.

Tesislerde imzayı attı

Eskişehirspor’da ara transfer döneminde ikinci transfer gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta eski oyuncusu Uğur Can Çakır’ı renklerine bağlayan Şimşekler, defans oyuncusu Cihan Çimen’e imzayı attırdı. 30 yaşındaki defans oyuncusu dün Eskişehir’e gelerek Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde kendini Eskişehirsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

“Sergen ve Kerem’le görüştüm”

Cihan Çimen imza törenin ardından ilk açıklamasını ESTV’ye yaptı. Stoper, “Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok gururluyum. Eski takım arkadaşlarım Sergen ve Keremle görüştüm. Zaten Eskişehirspor’un nasıl bir camia olduğunu biliyordum. Nereye geldiğimin farkındayım. Hedefi olan takımlarda olmayı çok seviyorum. Buraya şampiyon olmaya geldim” diye konuştu.

“3’üncü şampiyonluk için geldim”

Cihan Çiöen, “Ben Sakaryaspor taraftarı önünde oynamıştım. 4-5 senenin ardından yine taraftarı olan bir kulübe geldim. Çok mutluyum. Kerem ve Sergen çok güzel şeylerden bahsetti. Bölgesel Amatör Lig’de şimdiye kadar iki şampiyonluğum var. İnşallah üçüncülüğü burada yaşarım hattrick’i burada yaparım” ifadelerine yer verdi.

Spor servisimiz duyurmuştu

Es Es’in renklerine bağladığı Cihan Çimen transferini ilk olarak Esgroup spor servisi duyurdu. 25 Ocak’ta çıkan gazetemizin spor sayfası Cihan’ın liste olduğunu belirtiyordu.

Muhabir: Aytaç Ersoy