Eskişehirspor için yeni bir final maçı daha geldi çattı. Lig yarışında oynanan son üç maçtan 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Eskişehirspor, ligin 22.hafta maçını ise Cumartesi günü Kasımpaşa ile Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynayacak.

TAKIM İSTANBUL7A GİTTİ

Saat 13.30'da oynanacak kritik maçın hazırlıklarını tamamlayan Siyah kırmızılılar, dün akşam saat 18.00'de takım otobüsü ile İstanbul seferine çıkarak zorlu maç için kampa girdi.

İKİ EKSİK VAR

Kart cezalısı Nadir Çiftçi ve sportif sakatlığı bulunan savunma oyuncusu Junıor dışında eksik olmayan Eskişehirspor kafilesi, bugün İstanbul'da yapacağı antrenmanın ardından maç gününü bekleyecek.

KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Ligde kalan her maçın final niteliği taşıdığını belirten ve lig yarışında verilen Kurtuluş Savaşı mücadelesinde Kasımpaşa ile final gibi bir maç oynayacaklarını belirten teknik direktör Samet Aybaba, 'Rakibimizin güçlü ve kaliteli bir kadrosu var. Sakat ve cezalı futbolcuları olmasına rağmen oynayacağımız en zorlu maçlardan biri olacak. Fakat bizim durumumuz orta. Kazanmak zorundayız. Oyunun için elimizden geleni yapacağız' dedi.

TARAFTAR SEFERBER OLDU

Diğer taraftan Eskişehirspor taraftarları da, kendilerine ayrılan 2 bin kişilik misafir tribünü doldurarak gönül verdikleri arma ve renkleri yalnız bırakmamak için son hazırlıklarını yapıyor. Deplasman tribünü biletlerinin tükenmek üzere olduğunu belirten ETB Başkanı Murat Diri, taraftarların Cuma gece 02.00'dan itibaren temin edilen otobüsler ile deplasmana akın etmeye başlayacağını söyledi.

TAKIMIMIZIN ARKASINDAYIZ

Ligde son üç maçta alınan puanlarla birlikte her şeyin yeniden başladığını sözlerine ekleyen Diri, 'Takımın kendine güveni geldi, taraftarın takıma inancı tazelendi. Şimdi vakit birlik olarak Eskişehirspor'u önce üst sıralara sonra da hakettiği yerlere getirme vakti. Bunun için öncelikle Kasımpaşa deplasmanına çok kalabalık giderek her zaman ve her yerde takımımızın arkasında olduğunu göstereceğiz' dedi.

Editör: TE Bilisim