Kahramanmaraş’ta Gece Deprem Korkuttu! AFAD Açıklama Yaptı!

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde gece yarısı meydana gelen 3.2 büyüklüğündeki deprem, vatandaşları tedirgin etti. AFAD, depremin merkez üssü, derinliği ve şiddeti hakkında bilgi verdi.

Elbistan’da 3.2 Büyüklüğünde Deprem

Türkiye, son günlerde art arda yaşanan depremlerle sarsılıyor. Son olarak Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde gece saat 23.26’da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 13.24 kilometre olarak ölçüldü. Deprem, ilçe merkezi ve çevre köylerde hissedildi.

AFAD’dan Deprem Açıklaması

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremle ilgili internet sitesinden bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde meydana gelen 3.2 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.” denildi.

Deprem Sonrası Vatandaşlar Tedirgin

Elbistan’da yaşayan vatandaşlar, gece yarısı yaşadıkları deprem sonrası tedirgin olduklarını belirttiler. Bazı vatandaşlar, evlerinden çıkarak sokaklara döküldüler. Deprem sonrası sosyal medyada da çok sayıda paylaşım yapıldı. Vatandaşlar, depremin şiddetini ve süresini anlattılar. Bazı vatandaşlar ise depreme hazırlıklı olunması gerektiğini vurguladılar.

Kaynak: HABER MERKEZİ