Bıçak Haberleri

bıçak haberleri ve güncel bıçak gelişmeleri, bıçak ile ilgili tüm video, bıçak fotoğrafları ve bıçak haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

Eskişehir'de Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde tartıştığı bir kişinin kafasında şişe kırdığı iddia edilen şahıs olayın ardından kısa bir süre sonra...

Dünya

Avustralya'nın Sydney kentinde bir alışveriş merkezinde düzenlenen bıçaklı saldırıda ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü.

Asayiş

İzmir’de 16 yaşındaki genç, 6 bıçak darbesiyle öldürüldü.

Asayiş

Eskişehir’de iddiaya göre alkol çaldığı markete yeniden gelen ve kendisini markette tutmaya çalışan çalışanlara bıçak çeken şahıs, bir apartmanda yakalandı.

Asayiş

Eskişehir'e gezmek için gelen, Kazakistan uyruklu iki üniversite öğrencisi, kimliği belirsiz yabancı uyruklu arkadaşları tarafından bıçak ve muşta ile saldırıya...

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekiplerince ateşli silahlar ve bıçaklarla ilgili gerçekleştirilen çalışmada 7 şahıs yakalanırken, 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş

Eskişehir'de  iki arkadaş arasında kıyafet konusundan çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi, arkadaşını bıçakla yaraladı.

Asayiş

Eskişehir’de husumetli oldukları öğrenilen 2 çocuğun kavgasında, bıçaklanarak ağır yaralanan 17 yaşındaki Rahman Efe O., hayatını kaybetti.

Eskişehir

Eskişehir’de polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde çeşitli ateşli silahlar ve bıçaklar ele geçirilirken, 16 şüpheliye işlem yapıldı.

Eskişehir

Eskişehir’de seyir halindeki tramvayda çıkan kavgada iddiaya göre yanında silah ve bıçak bulunduran 4 kişilik grup bir yolcuyu darp etti.