Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Büyükşehir Belediyesi haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, sanatseverlere unutulmaz bir konser deneyimi sundu.

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumlar Birliği (EAZA) tarafından Almanya’da düzenlenen EAZA Yıllık Konferansı’na katıldı ve...

Yaşam

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hırvat-Türk dostluk ilişkilerinin geliştirilmesine yaptığı katkılardan dolayı ödüllendirildi.

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, orkestra şefi Can Okan yönetiminde ve piyanist Eren Yahşi eşliğinde gerçekleştirdiği konserle sanatseverleri büyüledi.

Eskişehir

Eskişehir Kalabak Daire Başkanlığı’ndan Eylül ayında emekli olan Murat Sanlar, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde Şirketler Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirildi.

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “Likya Gençlik Değişimi” programı kapsamında Antalya ve İzmir’den gelen gençler için Eskişehir turu düzenledi.

Eğitim

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Sivrihisar Çocuk Evi, 3-6 yaş arası çocuklar için faaliyet göstermeye başladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ekim 2024'te sahnelenecek tiyatro ve sanat etkinlik takvimini açıkladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Mihalgazi ve Sarıcakaya ilçelerindeki zeytin üreticilerine yönelik önemli bir eğitim düzenledi.

Spor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin örnek tesislerinden biri olan Havuz İzmir, yüzlerce çocuk, genç ve yetişkinin spor yapmasına olanak sağlarken, engelli bireylere...

Eğitim

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası ve Güzelbahçe Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Meslek Fabrikası Kursları kapsamında Güzelbahçe Gece Pazarı’nda verilen Mobil...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ Genel Müdürlüğü'nde görev yapan Espark A.Ş. çalışanları için zam yaptı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğdu Mahallesi’nde tamamladığı 60 konutun hak sahipleri, gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, gençleri Anadolu’nun efsaneleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan kararla boşaltılan Köprübaşı mevkiindeki binaların etrafında geçte olsa güvenlik önlemi alındı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 1527 Caddesi’nde yol yenileme ve genişletme çalışmalarına hız verdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği birbirinden renkli ve eğitici atölyelerle çocukları buluşturmaya devam ediyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, pazar günü yapılacak olan KPSS sınavı için ulaşımda düzenleme yaptığını açıkladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2024 programında yer alan kırsal mahalle yollarındaki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde kırsal ilçelerde yaşayan öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği sağlamaya başladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahalle yollarında başlattığı sathi kaplama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin etkinlikleri ile 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü Eskişehir'de coşku ile kutlanacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin trafiği aksatmamak için gece saatlerinde gerçekleştirdiği onarım çalışmaları uygulaması 26 Ağustos'ta tamamlanıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi hafta sonu düzenlenecek olan maraton nedeni ile trafiğe kapatılacak yollar hakkında uyarılarda bulundu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği “Eskişehir Kültürel Mirası ile Buluşuyor” gezi ile Eskişehirliler adeta tarihe yolculuk yaptı.

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Sanat Sokağı içerisindeki Şehir Tiyatroları Sahnesi, “Genco Erkal Sahnesi” olarak hizmet verecek.

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsalda da yolları yeniliyor.

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir belediyesi ekipleri yol onarım ve bakım çalışmalarını trafiğin aksamaması için herkesin uyuduğu gece saatlerinde yapıyor.

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ulus ve Sarper Caddelerinde yapılacak çalışma nedeniyle sürücüleri uyardı.

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada sahte ESKART satıldığına dikkat çekerek dolandırıcılığa karşı uyardı.