Mesaj Haberleri

mesaj haberleri ve güncel mesaj gelişmeleri, mesaj ile ilgili tüm video, mesaj fotoğrafları ve mesaj haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

Son dönemde sosyal medyada dolaşan bir paylaşıma, Tepebaşı Belediyesi'nin verdiği cevap gündem oldu.

Eskişehir

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Eskişehir

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, "Bayramın bereketi ve güzellikleriyle dolu olmasını diler, tüm hemşehrilerimin Ramazan...

Eskişehir

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük bayram tatili dolayısıyla trafiğe çıkan sürücüleri "Hayatla yarışılmaz" mesajıyla uyardı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi 31 Mart seçimlerimde seçilip mazbatalarını alan Belediye Başkanlarını tebrik etti.

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce yerel seçim sonuçlarının ardından açıklamalarda bulundu. Eskişehirlilere seslenen Ünlüce, "Eskişehir’in ilk kadın büyükşehir belediye...

Eskişehir

Cumhur İttifakı’nın Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, belediye çalışanlarına seçimi kazanmaları halinde işlerine devam edecekleri mesajını verdi.

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eskişehir

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Tepebaşı ve Mihalgazi ilçelerinde sonlandırılın ÇED süreci hakkında açıklama yaptı.

Gündem

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan askerler için siyasiler, yayınladıkları mesajlarla taziyelerini iletti.