Şehir Hastanesi Haberleri

Şehir Hastanesi haberleri ve güncel Şehir Hastanesi gelişmeleri, Şehir Hastanesi ile ilgili tüm video, Şehir Hastanesi fotoğrafları ve Şehir Hastanesi haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde mesane ve böbrek bozukluğu gelişen hastalara tanı koymak ve tedavi etmek amacıyla İşeme Rehabilitasyon Merkezi kuruldu.

Asayiş

Kütahya’da bir işyerinin mutfağında çıkan yağında dumandan etkilenen 2 kişi Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eskişehir

Dün birtakım rahatsızlıklardan dolayı hastaneye giden Nuri Alço’nun tedavisine Eskişehir Şehir Hastanesi’nde devam edilecek.

Eskişehir

Eskişehir Şehir Hastanesi Çocuk Göğüs Hastalıkları Kliniği, çocuklar solunum sistemi sağlığını daha iyi yönetmek, teşhis süreçlerini ise daha hassas bir...

Eskişehir

CHP İl Başkanı Talat Yalaz, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu’nun Şehir Hastanesi’nde  hastane personellerine projelerini anlattığı toplantıya...

Ekonomi

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde taşeron şirket bünyesinde çalışan işçilerin yılbaşından bu yana maaşlarını alamadığı öğrenildi.

Kütahya

28 Şubat günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete sunulacak olan Kütahya Şehir Hastanesinde test çalışmaları devam ediyor.

Kütahya

Kütahya Şehir Hastanesinin yapım anlamında yüzde 99’unun tamamlandığı, kontrol ve devreye alma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Eskişehir

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Yaşar Bildirici’nin başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü başkanları, ilçe sağlık müdürleri, hastane başhekimleri ve müdürlerinin katılımı ile...

Eskişehir

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde taşeron şirket bünyesinde çalışan yaklaşık bin 500 işçi, maaşlarının geç ödenmesine tepki gösterdi.