Silah Haberleri

silah haberleri ve güncel silah gelişmeleri, silah ile ilgili tüm video, silah fotoğrafları ve silah haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Kütahya

Kütahya’da polis tarafından durdurulan ve içerisinde 2 kişinin bulunduğu araçta silah ve uyuşturucu ele geçirildi, şahıslar gözaltına alındı.

Genel

Samsun’da jandarma ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda, kaçak silahlar ele geçirilirken, iki kişi gözaltına alındı.

Eskişehir

Eskişehir'de Yunus Timleri, rutin devriye sırasında gerçekleştirdikleri aramada bir şahsın üzerinden ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Asayiş

Eskişehir’de, silah ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda polis ekipleri, bir silah atölyesine baskın yaptı.

Eskişehir'de kendi bahçelerinde kaçak tarihi eser kazısı yapan şahıslar silah, mühimmat ve bir çok malzeme ile suç üstü yakalandı.

Asayiş

Eskişehir’de alacak verecek nedeniyle arkadaşını bacağından tabanca ile vuran ve olay yerinden kaçan şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

Güncel

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kara gücünü oluşturan en önemi unsurlardan olan tank birlikleri, aldığı eğitimler ve gerçekleştirdikleri tatbikatlarla 7 gün...

Asayiş

Eskişehir Zafer Mahallesi'nde bir inşaat bekçisini silahla yaralayan şahıs kaçtığı esnada polisle silahlı çatışmaya girdi.

Eskişehir

Eskişehir Tepebaşı İlçesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir şahıs motosikleti yere düşürüldükten sonra sinirlenerek havaya ateş etti.

Eskişehir’de seyir halindeki tramvayda çıkan kavgada iddiaya göre yanında silah ve bıçak bulunduran 4 kişilik grup bir yolcuyu darp etti.