Spor Haberleri

spor haberleri ve güncel spor gelişmeleri, spor ile ilgili tüm video, spor fotoğrafları ve spor haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

3. Lig’deki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi pazar günü 15.00’te 7’nci hafta maçında Kemerkent Bulvarspor’u konuk edecek. Mavi-Beyazlı ekip bu maçı çıkış...

Spor

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) tarihinde ilk kez mücadele eden 2 Eylülspor, ilk deplasman maçına Pazar günü çıkacak.

Spor

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde gözler sekizinci hafta maçlarına çevrildi. Temsilcimiz Mihalıççık Belediyespor, Pazar günü Rize’yi ağırlayacak.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un bu akşam oynayacağı Osmanlı 1543 maçını kadın ve 12 yaş altı çocuklar ücretsiz bir şekilde izleyebilecek.

Yaşam

Spor, fiziksel sağlığın yanı sıra ruhsal ve zihinsel sağlığı güçlendirerek stres, anksiyete ve depresyonla mücadelede önemli bir rol oynamaktadır.

Spor

Minik masa tenisi sporcusu Asya Naz Erol, Sivas’ta adından söz ettirdi.

Spor

Eskişehirspor U19-Isparta 32 U19 takımları arasında oynanan maçta ilginç bir diyalog yaşandı.

Spor

Eskişehirspor U19 Takımı, iç sahada güldü ve liderliğini sürdürdü.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Eskişehir Şubesi, 2024-2025 futbol sezonunun açılışını renkli bir törenle gerçekleştirdi.

Eskişehir'de BAL’da temsil edecek olan 2 Eylülspor’un Es Es karşısındaki mücadelesi beğenildi.

Eskişehirspor’da yeni sezon hazırlıkları hazırlık maçlarıyla devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Eskişehirspor, 2 Eylül Spor Kulübü ile karşılaştığı maçı 1-0'lık skorla kazandı. Bu galibiyet, Şimşekler’in...

Eskişehirspor, 1966 Edremitspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazanarak sekizinci hazırlık maçında yedinci galibiyetini elde etti. Maç sonrası ESTV’ye konuşan...

Spor

TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, 2024-25 sezonunun ilk deplasman maçına Pazar günü çıkacak. Temsilcimiz, Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek.

Eskişehirspor hazırlık maçlarında büyük bir başarı yakalarken Sümer Alpagutspor karşılaşmasında rakibini adete 5-0'lık skorla golyağmuruna tuttu.

Eskişehirspor’un son oynadığı hazırlık maçında rakip takımda bir tanıdık vardı.

Spor

Süper Amatör Küme takımları yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Eskişehirspor taraftarının her yıl coşkuyla kutladığı geleneksel kuruluş yıl dönümü kutlamaları yine ileri bir tarihe ertelendi.

Spor

Eskişehirspor yönetimi tesislerdeki çim sahalar ekip çim biçme traktörü aldı.

Geride bıraktığımız sezonda U-18 Ligi’nde mücadele eden Eskişehirspor U-18 Takımı, başarılı bir sezon geçirmişti. 2 Grupta oynanan U-18 Ligi’nde en...

Eskişehirspor transfer harekatında sona yaklaşırken, taraftarı sevindirecek bir haber daha geldi. Yönetimin görüşmeleri sürdürdüğü iki orta saha oyuncu kadroya dahil...

Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarları şu günlerde çıkması beklenen yeni sezon formalarını merak ediyor.

Spor

Belediye Kütahyaspor’un ardından geçtiğimiz sezon BAL’da şampiyon olup 3. Lig’e yükselen Nilüfer Belediyespor da Arda Okumuş’u kadrosuna katmak için çabalıyor.

Spor

Polatlı Belediyespor’un kaptanı Uğur Yalçın takımına veda etti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor tarafından organize edilen ‘Yaşasın Altyapı’ futbol turnuvası pazar günü Vali Hanefi Demirkol tesislerinde yapılacak.

Spor

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Karasuspor, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Spor

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Safa Üstünbaş (sağda), 2 Eylülspor Başkanı Tuna Üçtaş (ortada) ve forvet Timur Kosovalı Eskişehir'de bir araya geldi.

Eskişehirspor

TFF 3. Lig ekiplerinden Belediye Kütahyaspor, Eskişehirspor’un savunma oyuncuna kancayı taktı.

Eskişehir

Eskişehirliler milli maç heyecanını yine birlikte yaşayacak. Türkiye-Hollanda maçı için Dede Korkut Parkı'nda da özel bir alan oluşturulacak.

Eskişehirspor'da nefesler adeta tutuldu. Ligin 17. haftasında yarın kritik mücadeleye çıkacak Eskişehirspor ekibi, Sincan Belediyespor'un konuğu olacak ve her hafta...