Tavşanlı Haberleri

Tavşanlı haberleri ve güncel Tavşanlı gelişmeleri, Tavşanlı ile ilgili tüm video, Tavşanlı fotoğrafları ve Tavşanlı haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Kütahya

Tavşanlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce Tavşanlı Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine "Gıda Güvenilirliği ve Gıda İsrafı"...

Asayiş

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden motosiklet tutkunu Mustafa Karaca (42), geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kütahya

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir vatandaş yanan arabasına müdahale ederken kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kütahya

Türk karatesinin efsane ismi Turgay Yeşilyurt, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Karate Okulu ve Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü karate takımlarına özel bir...

Çevre

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Tunçbilek beldesi sınırlarındaki Yaylacık ormanlarında yabani at olarak bilinen ve genellikle insanlardan uzak bölgelerde yaşayan yılkı atları...

Asayiş

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir işyerinde yangın çıktı. Tavşanlı’da bir iş yerinde meydana gelen yangın paniğe neden oldu.

Kütahya

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde spor müsabakalarının güvenliğini sağlamak amacıyla toplantı gerçekleştirildi.

Eğitim

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Yeşilay Tavşanlı Temsilciği tarafından madde bağımlılığı üzerine eğitim verildi.

Kütahya

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde seyir halindeki kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kütahya

Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü Balıköy Orman İşletme Şefliğince Uluçam köyünde gelir getirici tür çerçevesinde 750 hünnap fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.

Kütahya

Tavşanlı Gençlikspor ve Tavşanlı Gençlergücü kupalarını aldı.

Kütahya

Bölgesel Amatör lig Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi temsilcilerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor ile Çeşme Belediye arasında oynanan maçta leblebi ikram edildi.

Kütahya

TKDK Kütahya İl Koordinatörlüğü ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası OPARD III programı tanıtım toplantısı düzenledi.