Toplantı Haberleri

toplantı haberleri ve güncel toplantı gelişmeleri, toplantı ile ilgili tüm video, toplantı fotoğrafları ve toplantı haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

Eskişehir Valiliğince her ay düzenlenen Eskişehir Güvenlik Bilgilendirme toplantısında, Nisan ayında güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmalara dair veriler paylaşıldı.

Eskişehirspor

Belediye başkanlarının Eskişehirspor’un geleceğini konuşabilmek adına organize ettiği kritik toplantı yarın 15.00’te yapılacak.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un geleceğinin belirleneceği toplantının tarihi belli oldu.  Üç belediye başkanı Ayşe Ünlüce, Kazım Kurt ve Ahmet Ataç’ın öncülük yaptığı toplantıda,...

Eskişehir

Eskişehir Ticaret Odası’nın mart ayı meclis olağan toplantısı ve meslek komiteleri müşterek toplantısı Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde yapılan güvenlik ve asayiş toplantısında huzur ve güvenin sağlanması için gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından önceki dönemin değerlendirildiği ve yeni dönemde yapılacak çalışmaların ele alındığı ‘İlçe Milli Eğitim Müdürleri...

Kütahya

Kütahya’da, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzur ve güven içinde geçmesi için İl Seçim Güvenliği Toplantısı,gerçekleştirildi.