Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

Eskişehir’de polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş

Eskişehir’de Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalarda toplam 40 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Asayiş

Eskişehir’de polis ekiplerince Mart ayında uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde il genelindeki toplam 96 olayda 124 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldı.

Eskişehir

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik- 9" operasyonlarında, aralarında Eskişehir'in de bulunduğu birçok ilde yapılan aramalarda 1 ton 43 kilogram uyuşturucu...

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda evinde uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilen 1 kişi yakalandı.

Asayiş

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan çalışmalarda toplam 28 olayda 37 şüpheli sahsa işlem yapılıp, 8 şüpheli şahıs mahkemece tutuklandı.

Eskişehir

Eskişehir’de Jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda 3 şüpheli yakalandı.

Bilecik

Bilecik’te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Eskişehir

Eskişehir’de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucuya yönelik yapılan çalışmalarda 47 şahsa işlem yapılırken, farklı tür ve miktarda uyuşturucu madde ele...

Eskişehir

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretine yönelik yapılan çalışmalarda 2 şüpheli yakalanırken, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu ile bunları kullanmaya...

Asayiş

Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Eskişehir

Eskişehir’de İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucuya yönelik yapılan çalışmalarda şüpheliler yakalanırken, farklı cins ve miktarlarda uyuşturucu...

Eskişehir

Eskişehir’de polis ekiplerince yakalanan şahsın üzerinde, farklı ilden getirdiği belirlenen çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen 12 ayrı operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, yakalanan 16 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Asayiş

Kütahya’da durdurulan araçta bin 600,16 gram kokain ele geçirildi. Araç sürücüsü gözaltına alındı.

Eskişehir

Eskişehir’de şüphe üzerine durdurulan 2 kişinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi yakalanırken, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan çalışmalar çerçevesinde kente giriş yapan bir araçta yapılan aramada 2 bin 502 gram bonzai ve 6...

Afyonkarahisar

İzmir’den Afyonkarahisar’a uyuşturucu madde getirirken yol kontrolünde şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada 4 bin 4 adet uyuşturucu hap ele...

Asayiş

Kütahya’da durdurulan otobüste seyahat eden bir kişinin üzerinde 97,84 gram metamfetamin ele geçirildi. 2 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Eskişehir’de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, İstanbul’dan kente uyuşturucu madde getirip sattığı tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.

Asayiş

Kütahya’da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Asayiş

Bilecik’te 2 ayrı suçtan araması olan ve yakalandığında üzerinde uyuşturucu çıkan şahın çıkarıldığı mahkemece serbest kaldı.

Asayiş

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalarda 1 şüpheli yakalanırken, aramalarda uyuşturucu ve onu kullanmaya yarayan...

Asayiş

Eskişehir’de Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucuya karşı mücadele de son bir haftada 25 ayrı operasyon gerçekleştirerek 33 kişiyi gözaltına aldı.

Asayiş

Bilecik’te şehirlerarası otobüs yolculuğu esnasında yapılan aramada üzerinde uyuşturucu madde bulunan şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.