Ligde fırtınalar koparan Eskişehirspor, kupada da iddialı olduğunu göstermek istiyor. Bu akşam Atatürk Stadyumu'nda 2. Lig ekibi Alanyaspor'u ağırlayacak olan Şimşekler kazanıp bir üst tura çıkmayı istiyor.

KOLAYI ZORA ÇEVİRMEYİN

Ziraat Türkiye Kupası 3.tur mücadelesinde 2. Lig temsilcisini ağırlayacak olan Eskişehirspor, kolay görünen karşılaşmayı zora sokmadan geçmek istiyor. Taraftarlarının da desteğini arkasına alarak bu akşam Atatürk Stadyumu'nda tur sevinci yaşamak isteyen Kırmızı Siyahlılar Alanyaspor engelini geçmek istiyor.

LİGİNDE İYİLER

Kupadaki rakibimiz Alanyaspor 2. Lig Kırmızı Grupta zirveye oynuyor. Kolay görünen rakip bu sezon PTT 1. Lige çıkma mücadelesi veriyor. Eskişehirspor ise rakibinin iyi bir takım olduğunu bilerek sahaya çıkacak. Sürprize neden olmadan rakibini yenerek adını Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura yazdıracak.

OCAK YÖNETECEK

Eskişehirspor'un bugün saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 3.tur mücadelesini Ömer Faruk Ocak yönetecek. Atatürk Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmada Ocak'a, Uygar Bebek ve Nihat Samuk yardımcılık yapacak. İlkay Aydın ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Editör: TE Bilisim