Görüşmeler devam ediyor
Gelecek sezon TFF 2. Lig'de mücadele etmesine kesin gözüyle bakılan Eskişehirspor'da, yöneticilerin iç transfer mesaisini devam ediyor. Kadroyu muhafaza etmek isteyen Siyah Kırmızılı yönetim tüm futbolcularla görüşmelere başlamış ve tekliflerini sunmuştu. Yönetim ilk olarak kaleci Ebrar Yiğit Aydın'a imza attırdı. Eskişehirspor Başkanvekili Fatih Sezer imzaların önümüzdeki günlerde artacağını söyledi.

'İmzalar çoğalacak'
Futbolcularla görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Sezer, 'Biz kadromuzu muhafaza etmek için seferber olmuş durumdayız. İlk imzamızı Ebrar'la gerçekleştirdik. Çok mutlu olduk. İmzalar devam edecek, görüşmeler çok olumlu ilerliyor. Futbolcuların hepsi Eskişehirspor'da kalmak istiyor. Ancak düşünmek isteyenlerde var. Bu oyunculara saygı duyuyoruz. İlerleyen günlerde imzalar çoğalacak' ifadelerini kullandı.

'Hazırlıklar iyi gidiyor'
Lig hazırlıkları hakkında da konuşan Sezer, 'Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Kalan haftalarda en iyi mücadelemizi sergileyip ligi iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Hazırlıklarımız çok iyi geçiyor, moralimiz iyi en önemlisi sağlığımız iyi. Tedbirlerimizi üst düzeydi tutuyoruz. Futbolcularla sürekli konuşuyoruz. Bu süreci en sağlıklı şekilde atlatacağımıza inanıyoruz' dedi.
Editör: TE Bilisim