Üç maçı da kazanalım
Eskişehirspor son 3 haftada önce Denizlispor'a konuk olacak. Sonra Gaziantepspor BŞB'yi ağırlayacak. Son olarak da İzmir'de ligin genç ve formda ekibi Altınordu ile karşılaşacak. Eskişehirspor, Play-Off hedefi taşıyan Altınordu maçı da dahil olmak üzere 3 karşılaşmayıda kayıpsız atlatırsa, rakiplerinin aldıkları sonuçlara bakmadan Süper Lig'e merhaba diyecek.

Sivas avantajlı durumda
Sezon başından itibaren iniş çıkışlı sonuçlara imza atan Sivasspor, Samet Aybaba'nın takımın başına geçmesiyle daha istikrarlı bir yapıya kavuştu. Son üç haftada önce Bandırmaspor'u ağırlayacak, ardından A. Demirspor'a konuk olacak Kırmızı Beyazlılar son hafta Yeni Malatyaspor ile evsahibi olmanın avantajını kullanacak. Bu karşılaşmalarda puan kaybı yaşamazsa Sivasspor'da ilk iki takımdan biri olarak Süper Lig'e yükselecek.

Y. Malatya zora soktu
TFF 1. Ligi uzun süre lider olarak götüren Evkur Yeni Malatyaspor son 3 haftaya oldukça moralsiz giriyor. Geçtiğimiz hafta ligin 17. Sırasındaki Bandırmaspor'a konuk olan ve 5-0 gibi şok bir yenilgi alan Y. Malatyaspor, 57 puanla liderliğini korumasına rağmen sancılı bir süreçe giriyor. Bu hafta A. Demirspor deplasmanına çıkacak, ardından evinde Boluspor'la oynayacak ve son hafta Sivas'a gidecek olan Malatya ekibini oldukça zorlu maçlar bekliyor.
Editör: TE Bilisim