Zorlu Alaplı maçı öncesi açıklamada bulunan Eskişehirspor teknik direktörü Karaveli, “Bütün maçlara kazanmak için çıkacağımızı söylemiştik. Alaplı maçının da hiçbir farkı yok. Oraya kazanmak için gideceğiz. Oyunumuzu da geliştirmek istiyoruz. Son oynadığımız karşılaşmada hücum anlamında iyi işler yapsak da savunmada bazı pozisyonlar verdik. Bunları geliştirmemiz gerekiyor. Sonuna kadar oynayacağımız tüm maçlara kazanmak için çıkacağız” dedi.

Sakatlıklarda son durum ne?

Sportif sakatlıklar hakkında bilgiler veren Karaveli “Kırşehir maçından sonra sakat ayrılan oyuncularımız oldu. Kerem ve Sergen’in MR’ları çekildi. İkisi de antrenmanlara katılamadı. Fatih gribal enfeksiyon geçiriyor. Ama günden güne iyi olacak. Biliyorsunuz Yusuf Sunbat elinden ameliyat oldu. O da pazartesi günü takıma tekrar katılacak. Sakatlık yaşayan futbolcularımızın tedavisi de sürüyor” ifadelerini kullandı.

Alaplı’ya kazanmak için gideceğiz

Eskişehirspor’da Başkan Erkan Koca takımın iftarından sonra ESTV’ye açıklamalarda bulundu. Başkan Koca, “Questa Otel’de iftar yemeğinde bir araya geldik. Bizleri ağırlayan otelimize, Cem bey ve Sibel hanıma teşekkür ediyorum. Kırşehir’i yenerek morallendi takım. Şehir, taraftar, takım ve basın kenetlendi. Tek hedefimiz var şampiyonluk. Önümüzde zor bir maç var. Alaplı’ya kazanmak için gideceğiz. 3 puan alıp yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bize ayrılan yeri dolduracağız

Eskişehirli futbol adamları alkış alıyor! Eskişehirli futbol adamları alkış alıyor!

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, ESTV’ye açıklamalarda bulundu. Diri, “Ligde 6 maçımız kaldı. 6 maçımızı da kazanmak zorundayız. Alaplı iddialı bir takım. Bizler de Eskişehirsporuz. Sahaya şampiyonluk için çıkıyoruz. Biz de armamızın yanında olacağız. Alaplı’ya gideceğiz. Bize kaç kişilik kontenjan ayrıldığını bilmiyoruz ama 250 kişilik bir yerin olduğunu duyduk. Bize ayrılan yeri tamamen dolduracağız ve takımımızı orada destekleyeceğiz. İnşallah Eskişehir’e 3 puan alıp döneriz” dedi.

Takım beraber iftar yaptı

Eskişehirspor geçtiğimiz akşam iftarda bir araya geldi. Eskişehir’de faaliyet gösteren Questa Thermal&Spa Otel’in misafiri olan futbolcular, teknik heyet ve yönetim iftar yaptı. Eskişehirspor’da yönetim kendilerini ağırlayan Questa Otel’e teşekkür etti.

Planlar galibiyet üzerine

Siyah-Kırmızılı takım şampiyonluk yarışında en kritik virajda. Lider Polatlı’nın 3 puan gerisinde olan Eskişehirspor, Pazar günü 15.00’te deplasmanda Alaplı Belediyespor ile karşılaşacak. Rakibi karşısında sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak olan Es Es, çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor. Salı günü hazırlıklara başlayan Siyah-Kırmızılılar, cumartesi günü son çalışmayı yapıp yola çıkacak.

Hakem belli oldu

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 21’inci haftasında oynanacak olan Alaplı Belediyespor-Eskişehirspor maçını yönetecek hakem açıklandı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklama göre mücadeleyi Burak Sarıgöl yönetecek. İstanbul bölge hakemi olan Sarıgöl’ün yardımcılıkları ise Gökhan Şenlik ve Abdurrahman Kozan olacak.

Kaynak: Aytaç Ersoy