Es Es-Çilimli maçına Bursa'dan hakem Es Es-Çilimli maçına Bursa'dan hakem

Eskişehirspor'un geleceğinin tartışıldığı toplantı sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Şahbaz ortak basın açıklaması yaptı.

Başkan Kazım Kurt, yaptığı açıklamada toplantının birlik ve beraberlik içerisinde sürdüğünü belirterek katılımcılara teşekkür etti. 


Toplantının sona ermesinin ardından konuşan Başkan Kurt, “Sevgili mensupları ve değerli Eskişehirliler, bugün 3 belediye başkanımızla gerçekleştirdiğimiz toplantı 3 saat sürdü e bu 3 saatte pek çok arkadaşımız görüşlerini söyledi. Bu toplantıda temel amacımız Eskişehirspor’un kurutuluşuydu. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Kimse kimseyi suçlamadı ve birlik beraberlik içinde konuşuldu. Önümüzü nasıl açarız temel hedef buydu. Bunun için bir üst kurul kurulmasına karar verildi. Belediye başkanlarımız, eski kulüp başkanlarımız ve mevcut başkanımızla beraber sayın valiye giderek konuşmalarımızı gerçekleştireceğiz. Ondan sonra da Eskişehir’deki büyük odaları ziyaret ederek hem Eskişehirspor’un önümüzdeki sezon bir üst lige çıkması hem de şirketleşmesi ve bu şirketleşme ile beraber düzgün bir işletme haline dönüştürülmesi için çalışmalara başlama kararı aldık. Hayırlı uğurlu olsun diyor ve bütün dostlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Kazım Kurt, yaptığı açıklamada toplantının birlik ve beraberlik içerisinde sürdüğünü belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Ayrıca, Kazım Kurt  FK konusuna, "FK konusu konuşuldu ama genel olarak kabul görmedi. Rahat olun, öyle bir şey gündemde yok" dedi.

Kaynak: Spor Servisi