Kazananlar son 16'ya
Tek maç eleme usulüne göre oynanacak 5. Eleme Turu'nda, 4. Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayan 26 takım ile geçen sezonun Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor ile Avrupa Kupaları'na katılım hakkı kazanan Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor, Aytemiz Alanyaspor ve Galatasaray takımları olmak üzere toplam 32 takım yer alıyor. Bugün başlayacak 5. Tur maçlarını kazanan takımlar, son 16 takım arasına girmiş olacak.

Takım otobüsle gitti
TFF 1. Lig ve kupa maçları arasında zorlu bir periyoda giren Eskişehirspor, bugün deplasmanda Çaykur Rizespor ile Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında karşı karşıya gelecek. İki hafta içinde oynaması gereken 4 lig ve 1 kupa maçının 3'ünü geride bırakan Siyah Kırmızılar, bugün oynanacak kupa maçı sonrası Cumartesi günü ise sahasında ligin 15. hafta maçında Menemenspor'u ağırlayacak. Teknik kadro ve futbolcular, yaklaşık 13 saat süren bin 56 kilometrelik zorlu deplasmana takım otobüsü ile gitti.

İşte 20 kişilik kafile
Sezgin Coşkun, Onur Bayramoğlu, Ekrem Kılıçarslan, Hasan Ulaş Uygur, Furgan Polat, Mevlüt Çelik, Erdal Akdari, Kaan Gül, İbrahim Halil Öner, Furkan Balaban, Tolga Yakut, Buğra Çağlıyan, Bilal Ceylan, Talha Erdoğan, Hamed, Alimi, Doğukan Ünal, Bedirhan Akçay ve Melih Nezir.
Editör: TE Bilisim