Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta hem şampiyonluk mücadelesi hem de gol krallığı yarışı futbol severlere heyecanlı anlar yaşatıyor. Grubun en üst sırasında yer alan 6 futbolcu, sezon sonunda en fazla gol atan oyuncu olma hedefiyle sahalara çıkıyor. Bu heyecan verici yarışta, Eskişehirspor'dan 2 isim de yer alıyor.

Zirvede Kaan Akar var

6. Grup’un gol krallığı listesinin zirvesinde lig üçüncüsü Alaplı Belediyespor’un forveti yer alıyor. Kaan Akar oynadığı 12 lig maçında 12 kez fileleri havalandırmayı başardı. Ancak 36 yaşındaki forvet takımıyla problem yaşayarak sözleşmesini tek taraflı feshetti. Kaan’ın hangi takım ile anlaşacağı merakla bekleniyor.

İkincilere kötü haber: Play-Off… İkincilere kötü haber: Play-Off…

Bizim takımlara 8 gol…

Gol krallığı listesinin ikinci sırasında ise Polatlı Belediyespor’un forveti var. Cengizhan Avcı 14 maçta 11 kez fileleri havalandırmayı başardı. 25 yaşındaki golcü, attığı 11 golün 8’ini Eskişehir takımlarına attı. Cengizhan, Demirspor’a 4, Yunusemrespor’a 3, Eskişehirspor’a ise 1 gol kaydetti.

Ercan ve Sergen listede

Eskişehirspor’un golcüleri Ercan Kuruçay ve Sergen Şakirler, Ankara TKİ’den Cemal Deliktaş ile gol krallığı listesinin 3’üncü sırasını paylaşıyor. 3 futbolcu da 13’er maçta 9’ar gol attı. Ercan ve Sergen ligde kalan 11 maçta çok sayıda goller atıp gol krallığını elde etmek istiyor. Ercan son oynanan maçta 3 gol atarken, Sergen 2 gol kaydetmişti.

Kaan Akar

Cengizhan Avcı

Ercan Kuruçay

Sergen Şakirler

Cemal Deliktaş

Canberk Özçakır

Kaynak: Aytaç Ersoy