LÖSEV Eskişehir İl İrtibat Ofisi, Eskişehir'deki vakfa kayıtlı aileler ve gönüllüleri ile bir araya geldi.

1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası ve Ramazan Ayı çalışmaları kapsamında düzenlenen farkındalık yürüyüşünde, kanser hastalığının yenilebilir bir hastalık olduğuna, Ramazan Ayı'ndaki desteklerin önemine dikkat çekilirken LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi'nin süren tam ruhsat mücadelesi için çabaların hala devam ettiği vurgulandı.

Kalabalık grupla Hamamyolu'nda başlayan farkındalık yürüyüşü, şehirde iyilik ve umut havası estirdi. Tek bir ağızdan "Önce Çocuklar İyileşsin" sloganları ile yürüyüş LÖSEV İl İrtibat Ofisi'nde sonlandı. 

"Atatürkçü düşünceden vazgeçmeyeceğiz!" "Atatürkçü düşünceden vazgeçmeyeceğiz!"

"YARDIMLARINIZ ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK" 

LÖSEV adına açıklama yapan, LÖSEV İl Koordinatörü Yelda İlker, "Ramazan kampanyamız devam ediyor. Biz sadece Ramazan ayında değil 12 ay boyunca hastalarımıza yardımla mükellefiz ama Ramazan herkesin yardım duygusunun arttığı bir dönem. Ramazan yardımlarınızı LÖSEV’E yapabilirsiniz diyoruz ve 1998 numarasına 'FİTRE' yazarak 130 TL bağışta bulunabilirsiniz, 3406 numarasına mesaj göndererek 250 TL yardımda bulunabilirsiniz. Yardımlarınız çocuklarımızın yüzünü güldürecek. Bugün de hastalarımız ve gönüllülerimizle bir yürüyüş yapacağız. Kanser Haftası'nda farkındalık yaratabilmenin ve kansere' Dur!' diyebilmenin keyfini yaşayacağız" dedi. 

"BU İMKANDAN DAHA FAZLA ÇOCUĞUMUZ YARARLANSIN" 

Ankara' da bulunan LÖSANTE hastanesine de ruhsat istediklerini belirten İlker, "Biz yaklaşık 7 yıldır 400 kapasiteli Ankara' da ki LÖSANTE hastanemize tam ruhsat alamıyoruz. Oysaki buradaki 0-16 yaş arası  çocuklarımızın tüm ihtiyaçları bizim tarafımızdan ücretsiz karşılanıyor. Niye daha fazla çocuğumuz olmasın? Niye daha fazla çocuğumuz bu imkandan yararlanmasın? " açıklamasında bulundu.
 

Kaynak: Sümeyra Balcı