İzin sona erdi
Eskişehirspor liglere verilen bir haftalık milli arayı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyor. Siyah Kırmızılı takım, iki günlük iznin ardından dün tesislerinde toplanarak Teknik Direktör İlhan Var nezaretinde çalışmalara başladı. Keçiörengücü maçı sonrası oyuncularına iki gün izin veren ve dün tesislerinde takımla birlikte milli araya değerlendirmeye başlayan teknik adam, bu arayı yoğun bir şekilde değerlendirerek oyuncularına kondisyon depolamak istediğini belirtti.

Savaşan bir takım
Son oynanan ve 2-2 sona eren Keçiörengücü maçında, 70'inci dakikadan sonra bazı isimlerin performansının düşmesi yüzünden, son dakikalarda gelen beraberlik golüne engel olamayan ve 3 puandan olan Eskişehirspor'da, futbolcularının performansını üst seviyelere çıkarmak isteyen Teknik Direktör İlhan Var, son düdüğe kadar sahada savaşacak bir takım olmak istediklerini ifade etti.

Aynı sorunları yaşamak istemiyoruz
Var, 'Milli ara sonrası lig ve kupada arka arkaya oynayacağımız maçlar var. Hem yoğun maç temposunu kaldırmak, hem güç, hem de kondisyon olarak bu yarışa hazır olmak zorundayız. Bu maçlarda Keçiörengücü karşısında yaşadığımız sorunları yaşamak istemiyoruz. Futbolcularımızın performansının üzerine 20-25 dakika daha koyacak, maçın bitiş düdüğü çalana kadar sahada savaşacak bir takım olmak istiyoruz. Bunun için Milli ara bizim için iyi bir fırsat oldu. Çok çalışarak bu süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz' diye konuştu.
Editör: TE Bilisim