Çok yararlı oldu

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, takımdaki son durumu Esgroup Spor Servisine değerlendirdi. Milli maç öncesi oynanan Ankara Keçiörengücü maçı sonrası takıma iki gün izin verdiğini belirten Var, 'Keçiörengücü maçında bazı futbolcularımızın güç olarak düştüğünü gördük. Bu yüzden milli ara bizim için çok yararlı oldu. Geride kalan bir haftada bu eksikleri giderme yönünde çalışmalar yaptık. Takım oyunu, sisteme adapte olmalarını sağlamaya çalıştık.

Çarşamba bir maç daha

Pazar gününü de U19 takım oyuncularıyla oynanan özel maçla değerlendirdik. Altyapıdaki genç oyuncular iki haftadır bizimle çalışıyorlar. Kuvvetli bir hale geldiler. Çarşamba günü havuz grubu ile U19 takım oyuncuları yine özel maç yapacak. Biz de maça konsantre olacağız.

Önemli bir karşılaşma

Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Adana Demirspor maçı var. Rakip bir önceki hafta Covid-19 vakaları nedeniyle İstanbulspor maçını oynayamadı. Aldığımız bilgilere göre Adana Demirspor tesislerinde tam kadro çalışmalarına devam ediyor. Bizimle oynayacakları maç öncesi herhangi bir sorunları yok. Biz de ligde bir noktaya gelmeyi başardık. Önemli bir karşılaşma olacak. Artık bugünden itibaren tamamen Adana Demirspor maçına konsantre olacağız. Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. En iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdüreceğiz.

Futbolcuları uyardı

Koronavirüs her geçen gün artarak devam ediyor. Son olarak kulüpte iki vaka daha yaşadık. Bu yüzden oyuncularımı izindeyken dikkatli olmaları yönünde uyardım. Bugün tesislerimizde tekrar toplanacağız ve hazırlıklarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Önümüzde zorlu bir fikstür var. Bir hafta içinde 2 lig ve 1 kupa maçı oynayacağız. Artık bir noktaya geldik ve çıkış yapmak istiyoruz' dedi.

Gelecek vadedenler var

Eskişehirspor altyapısında gelecek vadeden önemli oyuncular olduğunu ve bunların gelişimi adına da çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekleyen Teknik Direktör İlhan Var, 'Belirlediğim 6 küçük yaş oyuncusu var. 14-15 yaş grubunda olan bu oyunculara özel bir program hazırladık. Üniversiteden destek aldık. Belirli bir program dahilinde özel antrenman yapacaklar. Bire bir ilgilenilecek bu oyuncularla. Eskişehir ve ülke futboluna kazandırmak adına gençlerimiz için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim