Eskişehirspor, bu sezon bilindik görüntüsünü Çaykur Rizespor karşısında da göstererek, ligde kalma savaşında kendisine rakip olan takımlara kaptırdığı puanlara bir yenisini daha ekledi. Kırmızı Şimşekler, zorlu 90 dakikada Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçında gösterdiği performansın yanına bile yaklaşamazken, 90 dakika sonunda 3-0'lık ağır mağlubiyet alarak, 2 haftalık rüyayı sona erdirdi. Buda yetmezmiş gibi maçta anlamsız kartlar gören Lawal ve Boffin bir sonraki hafta Bursaspor maçında forma giyemeyecek. (S.S.)

Lawal kızardı
Eskişehirspor'da kritik karşılaşmada sadece 3 puan bırakmadı. Orta sahanın en önemli elemanı Lawal, 17. dakikada Sercan'a attığı dirsek sonrasında takımını 10 kişi bıraktı. Rakibi karşısında zaten kötü başlayan Eskişehirspor, Lawal'ın atılması sonrasında sahada darmadağın oldu.

Yalnızlar rıhtımında

Çaykur Rizespor karşılaşmasında futbolu sahaya gömen Eskişehirspor, Arjantinli golcüyü ilerde tek başına bıraktı. Şahsi çabaları ile etkili olmaya çalışan Funes, rakip fileleri bir kez elini kullanarak, bir kez de ofsayt pozisyonda havalandırdı. Sahada yine çalışkan bir görüntü sergileyen golcü futbolcunun çabaları Eskişehirspor'u ateşlemeye yetmedi.

Editör: TE Bilisim