BÜYÜK MUTLULUK

Yıldız kızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında Mehmet Akif Ersoy büyük bir mutluluk yaşadı. Geleneği bozan ve yılların şampiyon ekibi Melahat Ünügür'ü finalde yenen Mehmet Akif Ersoy şampiyon oldu. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan zorlu karşılaşmada Mehmet Akif Ersoy rakibi Melahat Ünügür karşısında etkili bir oyun sergileyerek maçı 3-0 kazanmasını başardı. Aldığı bu galibiyetle şampiyonluğunu ilan eden Mehmet Akif Ersoy ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

M.ATILGAN ÜÇÜNCÜ

Kızlarda oynanan üçüncülük karşılaşmasında Murat Atılgan ile Ata karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen mücadelede Murat Atılgan karşılaştığı Ata'yı 3-1'lik skorla mağlup ederek il üçüncüsü oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren okullara kupaları ve madalyaları törenle verildi.

Minik taraftar

Okullar arası Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında tribünlerde renkli görüntüler vardı. Tribünlerin en ufak taraftarı ise güne renk kattı. Abilerini ablalarını izlemeye gelen minik taraftar salonda yaşanan coşkuya ortak oldu.

Coşkuyla destek oldular

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan final karşılaşmasında her iki okul öğrencileri de tribünleri doldurarak okullarına destek oldular. M.Akif Ersoy öğrencileri ve Melahat Ünügür öğrencileri tribünlerde yaptıkları tezahüratlarla sahada mücadele eden arkadaşlarına destek verdiler. Mehmet Akif Ersoy taraftarları ise karşılaşma sonrasında en çok sevinen taraf oldular.

Şampiyon Ata oldu

Okullar arası Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında şampiyonun adı Ata oldu. Dün oynanan karşılaşmalarla sona eren İl Birinciliğinde daha önceden şampiyonluğunu ilan eden Ata, rakibi Sivrihisar maça çıkmayınca hükmen 3-0'lık skorla galip geldi. Oynanan ikincilik mücadelesinde ise Ticaret Borsası karşılaştığı Sevinç Behiç Akaydın'ı 3-0 mağlup ederek İl İkincisi oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren ekiplere kupaları ve madalyaları törenle verildi.

Editör: TE Bilisim