Zirveye oynayan iki takım arasındaki zorlu mücadelede tribünlerin tamamına yakınının dolması bekleniyor. Yeni Atatürk Stadyumu'nda Pazar günü taraftar rekoru kırılacak.

En yüksek Malatya maçında
Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda 7 maç oynayan Eskişehirspor, bu maçların tamamında büyük taraftar desteğini arkasına alarak rakiplerinin karşısına çıktı. Stadyumun açılış maçında 17 bin (satılan bilet) taraftarının desteğini arkasına alan Kırmızı Şimşekler, bu sezonun en yüksek rakamına ulaştı. Yeni statta en düşük rakam ise Altınordu ile oynanan ve Es Es'in 3-0 kazandığı maçta elde edildi. Bu maçı 11 bin (satılan bilet) taraftar takip etti.

Taraftar biletlere yükleniyor
Siyah-Kırmızılı taraftarlar Göztepe ile oynanacak zorlu maça büyük önem veriyor. Gerek ilk maçtaki olumsuz tablo gerekse iki takımın sıralamadaki yeri maçın önemini bir kat daha arttırıyor. Sosyal medyada Eskişehirspor taraftarları Göztepe maçının kendileri açısından farklı bir öneme sahip olduğunu belirterek, 'Bu zorlu maçta stadyumu doldurup tribün şovlarıyla yine tüm Türkiye'ye örnek olacağız. Sezon rekoru kıracağız' ifadelerini kullanıyor.

Deplasman tribünü de dolacak
Lig'in 25'inci haftasında Eskişehirspor ile Göztepe arasında Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak kritik maçta İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karara göre Göztepe taraftarları tribünlerde yer almayacaktı. Ligin ilk yarısında İzmir'de oynanan maçta yaşanan olaylar yüzünden alınan karar bir hayli tepki görünce yasak ortadan kalktı. Konuk ekibin taraftarına bin 300 kişilik yer ayrıldı. Biletlerin tükendiği ifade ediliyor.

Bilet fiyatları şu şekilde;
Kale arkası : 6 TL
Maraton : 11 TL
Vip : 54 TL
Misafir Tribün: 7 TL
Editör: TE Bilisim