Divan toplantısına davet edilen Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan ile Genel Sekreter Duali Baki sendika başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, Eskişehir’de yürütülen sendikal faaliyetler hakkında bilgi aldı. Bir otel’in çok amaçlı salonunda başlayan divan kurulunda söz alan Genel Başkan Doğan, üyelerinin sorun ve taleplerini dinledi. Kurulun açılışında söz alan Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal “Televizyonlarda da görüyoruz, deprem anında bile aklına önce hastası gelen doktorlarımız, çocuğunu korumaya çalışan sağlık çalışanlarımız oluyor. Sağlık çalışanı olmak, böyle fedakârlık isteyen bir meslek grubudur. Acil Tıp Teknisyeni, paramedik, laboratuar teknisyeni, radyoloji uzmanı, ebesi, hemşiresi, psikoloğu, sosyologu, eczacısı, mühendisi, idari personeli, hizmetlisi, şoförü, teknik hizmetlerinde çalışanlarız. Saymakla bitmeyecek bir zenginlikte büyük bir aileyiz. Eskişehir Sağlık-Sen şubesi olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.

Eskişehir’de kazaya karışan ehliyetsiz sürücüye ceza yağdı
Eskişehir’de kazaya karışan ehliyetsiz sürücüye ceza yağdı
İçeriği Görüntüle

SÜREÇ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Toplantıda söz alan Genel Başkanımız Mehmet Faruk Doğan, Ağustos ayında başlayacak 8. Dönem Toplu Sözleşme süreciyle ilgili yaptıkları çalışmalarına değinerek “Toplu sözleşme masasında; hekimimizin, hemşiremizin, ebemizin, paramediğimizin, hizmetlimizin, sağlık memurumuzun, sosyal hizmet uzmanımızın yani sağlık ve sosyal hizmet profesyonellerimizin tamamının haklarını artırmak için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Divan kurulunda söz alan üyelerde çalıştıkları kurumlarda karşılaştıkları sorunları dile getirme imkanı buldu. Kurul,verilen yemekle son buldu.

Kaynak: Haber Merkezi