Saadet Partisi İl Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşan Genel Merkez İl Sorumlusu Süleyman Tekbaş, “Memleketimizin bir iktidar değişimine ihtiyacı olduğunu, sorunları çözmek, hayalleri gerçekleştirmek ve hakiki hedeflere ulaşmak noktasında ve Milli Görüş iktidarının elzem olduğunu deklare etmeliyiz” dedi.

Emekliler Derneği Eskişehir Şubesine yeni başkan adayı Emekliler Derneği Eskişehir Şubesine yeni başkan adayı

Saadet Partisi İl Divan Kurulu Toplantısı Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya İl Başkanı Fesih Bingöl’ün yanı sıra ilçe başkanları ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan Genel Merkez İl Sorumlusu Süleyman Tekbaş, Türkiye’nin artık bir iktidar değişimine ihtiyaç duyduğunu söyledi. Milli Görüş iktidarının ülkenin sorunlarını çözmek için elzem olduğunu belirten Tekbaş, “Çileyi çekenlerin, yokluğu yaşayanların, yoksulluğa zorlananların kararını değiştirme odaklı siyasi çalışmaların, politik atakların onlarla birlikte yapılması noktasında önümüzde koskoca bir dört yıl var. Muhterem Necmettin Erbakan Hocamızın, dirayetini, kararlılığını, umutsuzluğa kapalı idrak ve şuurunu hepimiz kuşanmak durumundayız. Vakit kaybetmemek gerekiyor. Zamanı boşa harcamamamız son derece önemli. Bizim parti olarak fikirlerimiz ve yetişmiş, yetkin kadro noktasında zerrece eksiğimiz yok. Bütün bu gerçekleri anlatmak için önümüzde tam dört yıllık bir süreç var. Dört yıl boyunca seçim çalışması değil seçmen çalışması yapmak gibi büyük fırsat ve imkan var. Vatandaşlarımıza ‘bize oy verin’  dememize gerek olmayan, ‘buyurun partimize gelin’, ‘Meclis çalışmalarımızı takip edin’, kanun ‘teklifimizi, önergemizi inceleyin’ diyebileceğimiz bu dört yılı iyi değerlendirmek gerek” dedi.

BİZ OLSAK BÖYLE OLMAZDI

Türkiye’nin Saadet Partisi’ne ihtiyaç duyduğunu yineleyen Tekbaş, “Bugün iktidarda biz olsaydık. Gazze’de İsrail uçaklarının zulmü değil Anadolu uçaklarının gücü konuşulurdu. Türkiye’de Milli Görüş iktidarı olsaydı, Aksa Tufanı sonrasında canlı yayında vahşet üreten, binleri ve on binleri şehit eden Siyonist terör örgütü İsrail, kılını kıpırdatamazdı. Bugünkü hükümetin İsrail davasına ihanetine ve İsrail ile ticaretine son vermesini bağlayan biziz. Türkiye’nin iktidarını değiştirmeden bölgenin durumunu değiştirmek mümkün değil. Türkiye’nin bölgesinde lider, dünyada sözü dinlenen ve gücü bilinen ülke olması için önce Türkiye’de adaletin, tam bağımsızlık fikrinin ve bütünüyle hakim olunan bir egemenliğin sağlanması gerekiyor. Devletin adil devlet, paylaşımın adil paylaşım, vatandaşların insanca yaşam hakkına sahip olması anacak ve ancak bizimle mümkün. Gelin bu mümkün gerçeğe çevirelim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi