Yönetim ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Emniyet Müdürü Engin Dinç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ETO Başkanı Metin Güler'in yanındaydı.

Kulüp hakkında bilgiler verdiler
Geçtiğimiz gün Vali Özdemir Çakacak, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret eden yönetim, dün de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sabah gerçekleşen ilk ziyarette Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Başkan Mustafa Akgören ve yönetimi, kulübün içinde bulunduğu durum hakkında bilgiler verdi.

'Es Es'in her zaman yanındayız'
ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehirspor'un her zaman yanında olduklarını belirterek Başkan Akgören'e ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kulüp Başkanımız Mustafa Akgören ise Eskişehirspor'un menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını ve her zaman takımın daha iyi yerlere gelmesi için emek vereceklerini ifade etti.

Eski başkanlara da gidecekler
Günün diğer ziyaretlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ile bir araya gelen yönetim, fikir alışverişlerinde bulundu. Şehirde birlik ve beraberliği sağlamada adına mesajlar veren Başkan Akgören, oda başkanları ve belediyle başkanlarını maçlara davet ederek, tüm şehrin artık Eskişehirspor çatısı altında bir araya gelmesini istedi. Ziyaretlere eski kulüp başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra, iş dünyası ile devam edeceklerini aktaran Akgören, ziyaretlerde olumlu mesajlar ve destekler aldıklarını söyledi.
Editör: TE Bilisim