Tek listeyle girdi
27 Mayıs'ta kongre sürecine giren Eskişehirspor nihayet başkanını seçebildi. 3 Haziran'da liste çıkmadığı için ara verilen olağanüstü seçimli genel kurul dün kaldığı yerden devam etti. Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kongrede Mehmet Şimşek ve listesi tek aday olarak seçime girdi. Açık oylama ile yapılan seçimde mevcut Başkan Mehmet Şimşek yeniden başkan seçildi.
Çok mücadele ettik
Başkan Şimşek yaptığı açıklamada, 'Armamız yere düşmesin, kulüp kapanmasın diye mücadele etmekten yorulduk. Bu yorgunluk sizi gördükçe biraz olsun azalıyor ve biz yerden kalkmak için daha çok azimleniyoruz. Kalabalık yönetim kurulu yaptık. Biz artık son şans gibi görüyoruz bu seçimi. Biz olup işe devam etme kararı aldık. İşimiz bu sene daha zor' ifadelerini kullandı.
Bir kez daha özür dilerim
Şimşek, 'Maddi olanakları biliyorsunuz. Yapabileceğimizin en iyisini yapacağız. Transfer yasağımız var. Çok zor bir süreç bizi bekliyor. Biliyorsunuz bir şehir olarak bir dosyayı kapatamadık. Ama biz bu kulüp yaşasın diye mücadele ettik, etmeye de devam edeceğiz. Kongre camiamıza hayırlı olsun. Ben tüm kongrelere katıldım. Takımı küme düşüren başkanın şimdiye kadar özür dilediğini görmedim. Bir kez daha sizden özür diliyorum' dedi.

Asil Üyeler
Mehmet Şimşek (Başkan), Erkan Koca, Mete Yılmaz, Selim Demircioğlu, Özgür Marankoz, Özgür Sürücü, Oğuz Şengel, Erkan Yücel, Hasan Fıstık, Hakan Sayın, Cihan Gürsoy, Tahsin Arman Şanbaklı, Mustafa Topkaya, Mustafa Kemal Bandırma, Serhan Taşdemir

Yedek Üyeler
Fatih Baturaygil, Deniz Kanatlı, Murat Emre Temiztaş, Kaya Kılıç, Gökhan Parlatan, Taylan Şahin, Kadir Akçay, Ersin Işıldı, Cem Binbaş, Hüseyin Topçu, İbrahim Gültekin, Mustafa Güleryüz, Ahmet Cem Mengüç, Anıl Koçhan, Kamil Özkeser

Sicil Kurulu Asil
Cüneyt Önal, Çetin Aslanboğa, Fatih Ak

Sicil Kurulu Yedek
Serkan Fidan, Selahattin Erdoğan, Erde Turan

Disiplin Kurulu Asil
Barış Koyuncu, Gürol Yer, Gürhan Özcan

Disiplin Kurulu Yedek
Haydar Demirel, Cem Tarazan, Özgün Yıldıral

Denetim Kurulu Asil
Ahmet Namık Akdoğan, Tamer Yavuz, Serhat Evirgen

Denetim Kurulu Yedek
Tolga Savaş, İlhan Kısmet, Güven Ortatuna
Editör: TE Bilisim