Son durumu değerlendirdi
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) liglere devam kararı sonrası, 19 Haziran'da başlatılması planlanan TFF 1. Lig maçları için hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdüren Eskişehirspor'da, takımın son durumunu ve geride kalan çalışma dönemini değerlendiren Teknik Direktör Mustafa Özer, 'Allaha şükür bugüne kadar sorunsuz bir çalışma dönemi geçirdik' ifadelerini kullandı.

Protokole uyarak
TFF'nin belirlediği Futbola Dönüş Protokolüne uyarak başarılı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini aktaran teknik adam, 'Kulüp doktorumuz Barış Kurtgöz'ün aldığı tedbirler altında, 13 Mayıs'tan itibaren çalışmalara başladık. İki kez koronavirüs testinden geçtik ve pozitif vaka yaşamadık. Hazırlık döneminde sadece 1 gün takıma izin verdik ve bu izin gününü de oyuncularımız tesislerde geçirdi' dedi.

Yönetim sürekli yanımızda
Önceki gün Siyah-Kırmızılı takımın bayramını kutlayan Başkan Mustafa Akgören ve yöneticilere de teşekkür eden Özer, 'Ülke futbolunun ve Eskişehirspor'un içinde bulunduğu ekonomik krize rağmen, başkanımız ve yöneticilerimiz sürekli yanımızda. Şehrin arma ve renklerden uzaklaştığı bu dönemde, tüm imkanları zorlayarak kulübü yaşatmaya çalışıyor' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim