Eskişehirspor'da transfer yasağının kalkmasıyla birlikte üst üste alınan iki galibiyet ve oynanan güzel futbol bütün camiayı mutlu etti. Taraftarına büyük güven veren Siyah Kırmızılılar şimdide Spor Toto 1. Ligde sürpriz yapmaya hazırlanıyor.
Gözler Denizli maçında
Ligde 13 maçı kalan ancak bu haftadan itibaren ligin güçlü ve şampiyonluğa oynayan takımları Denizli, Gazişehir, Adana Demir ve Hatayspor gibi takımlarla arka arkaya oynayacağı 4 zorlu maçı bulunan Eskişehirspor, bu maçlardan alacağı sonuçlar ile ligde dengeleri değiştirmeye hazırlanıyor. Eskişehirspor taraftarlarının ve camianın Play-Off umutlarının yeşermesinin yanı sıra, Eskişehirspor'un yükseliş döneminin başlaması nedeniyle paniğe kapılan rakipleri, Eskişehirspor'un Denizli ile yapacağı maça gözlerini çevirdi.
Çapa temkinli davranıyor
Eskişehirspor'un art arda başarılı sonuçlar almasına rağmen bu konuda temkinli davranan teknik direktör Fuat Çapa, özellikle önlerinde camiayı bekleyen birbirinden zorlu 4 maçın olduğunu belirterek, 'Denizlispor, Gazişehir, Adana Demir ve Hatayspor ile oynayacağımız maçlarda alacağımız sonuçlar, nereye bakacağımızı gösterecek' dedi. Bu sözleri ile de camianın hedefler konusunda 4 maç daha sabretmesi gerektiği mesajını verdi.
Editör: TE Bilisim