İndirim yapması istendi
2 Eylül'de bitecek olan transfer dönemi öncesi kadronun 28'e düşürülmesi için çalışmalar dürüyor. Teknik Direktör Fuat Çapa'nın raporu doğrultusunda Hakan Aslantaş, Mete Kaan Demir ve Hasan Ulaş Uğur ile yollar ayrılacak. Polonya ve Afyon kampına katılmayan Hakan'ın kulüpte kalmak istediği öğrenilirken yönetim ise Hakan'dan bir kısım alacaklarını silmesi ve yeni sözleşmede indirime gitmesini istedi. Hakan'ın ise bunu düşüneceği bilgisi edinildi.
Gitmek istediğini söyledi
2018-19 sezonunda Başakşehir'den kiralık olarak Eskişehirspor'a gelen Mete Kaan Demir'in ise takımdan ayrılmaya hazırlandığı öğrenildi. Teknik ekibe takımda kalmak istemediğini söyleyen Mete Kaan Demir ile yolların bugün ayrılacağı düşünülüyor. Öte yandan Siyah Kırmızılı altyapıdan yetişen Hasan Ulaş Uğur ile yeni bir sözleşme yapılıp 22 yaşındaki oyuncunun kiralık olarak takımdan gönderileceği belirtildi.
Gözler Başkan Taş'ta
Siyah Kırmızılı kulüp başkanlığına tekrar dönen Osman Taş'ın ise şehre bugün geleceği düşünülüyor. Dün teknik heyet ile toplantı yapacağı açıklanan Taş'ın Eskişehir'e bugün gelebileceği ve toplantıyı bugün yapacağı öğrenildi. Futbolcular, Bursaspor maçı öncesi bir kısım ödeme alarak biraz olsun morallenmek istiyor. Camia sabırsızlıkla Osman Taş ve yönetiminden gelecek olan haberleri bekliyor.
Editör: TE Bilisim