İLK AÇIKLAMA ES TV'YE

Geride bıraktığımız Perşembe günü resmi sözleşmeyi imzalayarak Es Es'in yeni teknik direktörü olan Cem Karaca, ayağının tozuyla ilk açıklamasını ES TV'ye yaptı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yapılan sezonun ilk antrenmanı öncesi Ahmet Deniz Canoruç'a konuşan Karaca, böyle büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

ÇOK KOŞAN BİR TAKIM

'Benim için böyle bir camiada çalışmak gurur' diyen Karaca, 'Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Böyle ateşten gömleği giydiler. Ama ateşi de yaktılar. Öyle bir takım yaratmak istiyorum ki çok mücadele eden, çok kosan, genç ve hırslı bir takım... Bunu başarabileceğimize inanıyorum' ifadelerini kullandı.

KADRODA SAYI 25'E İNECEK

Karaca, 'Takımımız tecrübesiz değil. TFF 1 Lig'de çok maç oynadılar. Ufak tefek dokunuşlarım olacak. Çok umutluyum. Bütün futbolcuları 10 gün izleyeceğim. Sonra takımdaki sayı 25'e inecek. Kampa gitme düşüncemiz var. Kampa kadar sayıyı 26-27'ye düşüreceğiz. Ama herkese şans verip görmek istiyoruz. Ona göre takımı kuracağız' dedi.

DİĞER GRUBA GÖRE KOLAY

Beyaz Grup'u değerlendiren Karaca, 'Oynayacağımız grup diger gruba göre daha kolay gözüküyor. Diğer takımlar çok iddialı. Bizim hedefi miz öncelikle lige adapte olmak. Eskişehir'e layık bir takım yaratıp şehirle takımın birleşmesini tekrar sağlamak istiyoruz. Başkan ateşi yaktı, eskisi gibi biz bize olmak istiyoruz. Bu ateşi büyüteceğiz' diye konuştu.
Editör: TE Bilisim