Haber: Aytaç Ersoy

Es Es'in, Demirspor, Yunusemrespor ve Sincan Belediye ile oynadığı maçları toplam 10 bin 719 taraftar takip etti. Maç başı ortalama 3 bin 573 ortalama yakalandı.

En fazla Sincan maçında
Siyah-Kırmızılı taraftarlar Es Es'i Bölgesel Amatör Lig'de de yalnız bırakmıyor. Ligde 4 maç geride kalırken Eskişehirspor bu maçların 3'ünü kendi stadında oynadı. İlimiz takımları Demirspor ve Yunusemrespor Es Es'e bu anlamda jest yaptı. Sezonun ilk maçında Eskişehir Demirspor-Eskişehirspor maçını 2 bin 512 taraftar takip etti. Yunusemrespor-Eskişehirspor maçında ise tribünlerde 4 bin 60 taraftar vardı. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Eskişehirspor-Sincan Belediyespor maçını 4 bin 147 Es Es'li takip etti.

Sadece turnikelerden geçenler
Elde ettiğimiz bu rakamlar sadece turnikelerden geçen taraftar sayısı. Bu rakama localarda yer alan taraftarlar dahil değil.

Kombine 4 bine yaklaşıyor
Eskişehirspor'da kombine satışları devam ediyor. Kale arkaları için 250 TL, doğu maraton için 500 TL ve batı VIP için 2000 TL olarak belirlenen kombinelerden bu güne kadar satılan rakamın 4 bine yaklaştığı öğrenildi. Yönetim sezon başında 10 bin kombine hedefi koymuştu.

Kombine satışı sürüyor
Kombine kartlar, internet üzerinden Passo platformu üzerinden satışa sunulduğu gibi, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri ve Kanatlı AVM gibi fiziksel satış noktalarında da taraftarların erişimine açıldı.

Hafta Stat Müsabaka Taraftar
1. Hafta Eskişehir Atatürk Esk. Demirspor-Eskişehirspor 2 bin 512
3. Hafta Eskişehir Atatürk Yunusemrespor-Eskişehirspor 4 bin 060
4. Hafta Eskişehir Atatürk Eskişehirspor-Sincan Belediye 4 bin 147
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Editör: TE Bilisim