AK Parti İl Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesi bayramlaşma programı düzenledi. Millet Bahçesi’nde gerçekleşen programa Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Milletvekilleri Fatih Dönmez, Ayşen Gürcan ile Nebi Hatipoğlu, İl Başkanı Gürhan Albayrak, MKYK Üyesi Ali Demirel, ilçe belediye başkanları, İl Sağlık Müdürü Yaşar Bildirici, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Kur'an okunması ile başlayan program İl Başkanı Gürhan Albayrak’ın açılış konuşması ile devam etti.

PROJELERİNİ AÇIKLASINLAR

Vatandaşların bayramını kutlayan Albayrak, “Adalet Sarayı'nı, Şehir Hastanemizi, Yunus Emre Devlet Hastanemizi, Yüksek Hızlı Treni Türkiye’de ilk olarak, 33 bin kişilik stadyumu, çevre yolu üzerinde alt geçitleri kim yaptı Eskişehir halkının hayatını kolaylaştıran yatırımlar AK Parti Hükümetleri tarafından şehrimize kazandırılmıştır ve kazandırılmaya da devam edecektir. Yerel basını takip ederseniz Eskişehir’de CHP’li vekiller ve altını çizerek söylüyorum bazı STK Temsilcileri nedense bu hizmetleri ne görürler ne de teşekkür ederler. CHP’li vekillere burada seslenmek istiyorum Eskişehir’deki kurumlarımızı her fırsatta kötülemeyi mutlaka bırakmaları gerekiyor. Acilen bülten vekilciliğini bırakmalarını önemle tavsiye ediyorum. Sayın CHP’li vekiller Eskişehir’in geleceği için ne yapıyorlar, ne projeleri var onları söylesinler” dedi. Çalışmaya devam edeceklerini belirten Albayrak, “Önümüzdeki süreçte de omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Ak neferlerin değişmez geleneği sadece seçim zamanı değil her daim çalışmalarıdır. Yılmak da yok yorulmak da. İlerleyen günlerde bu sözlerimi herkes daha iyi anlayacak” ifadelerini kullandı.

SORUNLARIN BÜYÜK KISMI ÇÖZÜLECEK

Şehre birçok yatırım yaptıklarını dile getiren Milletvekili Fatih Dönmez, “Şehrimizin enerji altyapısını güçlendirdik. Doğal gazı olmayan ilçemiz kalmadı. Şimdi sıra eskiden köy olan mahallelerimizde. Oralara da doğal gaz getirmeye gayret edeceğiz. Yeni bir hastane ile ilgili Sağlık Bakanlığından söz aldık. İnşallah yakın zamanda onu da gerçekleştireceğiz. Bayramlar en özel günlerimizdir. Kurban Bayramı da dayanışmanın, yardımlaşmanın en güzel örneğidir. AK Parti teşkilatı çok büyük bir aile. Bizler her zaman milletimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bize oy vermeyenlere küsmeye hakkımız yok. Biliyoruz ki bazı eksikle var ekonomide. Ama bununla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. Sorunların büyük bir kısmının çözülmüş olduğunu göreceksiniz ileriki dönemde. Ama bu süreçte biraz sabırlı olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

DAHA İYİ YARINLAR

Milletvekili Ayşen Gürcan ise, “Eskişehir’e daha iyi yarınlar bırakmak umuduyla. Herkesin bayramını kutluyorum. İyi bayramlar diliyorum” dedi. Milletvekili Nebi Hatipoğlu, tüm vatandaşlara iyi bayramlar dileğinde bulunarak, seçim döneminde beraber çalıştıkları arkadaşlarına teşekkür etti. Yoğun bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Hatipoğlu, herkesin büyük emeği olduğunu dile getirdi. 

MOTİVASYONUMUZU KAZANACAĞIZ

Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın ise, “Seçimin arkasından yorulduğumuzu hissediyoruz. Hepimizin biraz toparlanmaya ihtiyacı var. Bu toplantı umarım AK Parti’nin motivasyonunu geri kazanmasına vesile olur. Son seçimde karşılaştığımız manzara bizi gerçekten üzdü. Ama partimizin farkı da bu olsa gerek. Seçim akşamından itibaren Genel Başkanımız bu süreci yönetmek için kolları sıvadı. Anketler ve çalışmalar son derece motive halde devam ediyor. AK Parti teşkilatları her zaman en çalışkan teşkilat olmuştur. Zaman zaman başaramadığımız işler olabilir ama AK Parti teşkilatları kadar fedakâr teşkilat yoktur” dedi.

Muhabir: Berivan Halis