Başkan Ayşe Ünlüce’nin acı günü
Başkan Ayşe Ünlüce’nin acı günü
İçeriği Görüntüle

Antalya’da düzenlenen Kick Boks WAKO Dünya Kupası’nda Türk sporcular büyük başarıya imza attı. 14-18 Mayıs 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada Türkiye’yi temsil eden sporcular, toplamda 27 madalya kazanarak göğsümüzü kabarttı.

Eskişehir’den Reaksiyon Spor Kulübü sporcularının da yer aldığı turnuvada Türk kafilesi, 5 kupa, 5 altın, 9 gümüş ve 13 bronz madalya ile ülkemize döndü. Genç sporcuların üstün performansı, Eskişehir’de ve ülke genelinde büyük sevinç yarattı. Reaksiyon Spor Kulübü sporcularının elde ettiği başarı, kentin spor camiasında da takdir topladı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun önderliğinde hazırlanan sporcuların bu başarısı, hem antrenörlerin hem de genç sporcuların disiplinli çalışmasının karşılığı olarak değerlendirildi. Eskişehirli sporcuların uluslararası arenadaki bu başarısı, geleceğe yönelik umutları da artırdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ