Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün Tepebaşı Belediye Başkan Adayı olduğu açıklanması beklenen Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, “Büyüklerimiz bizi bugün başka yerde değerlendirmek istediler. Bizi de Eskişehir’in belli bir yerinde görmek istediler. Tabii ki bunlar bizim için onur verici şeyler. İnşallah bizim için memleketimiz için Eskişehir’imiz için daha güzel günler geliyor diyorum” ifadesini kullandı.
Sivrihisar Sucuk Festivali’nin açılışında ESTV Genel Yayın Yönetmeni Şener Çetin’in sorularını yanıtlayan Yüzügüllü, AK parti Tepebaşı Belediyle Başkan Adaylığının bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak olmasına ilişkin, şunları söyledi:
“Biz hizmet için varız. Biz halkımıza vatandaşımıza şehrimize nasıl yararlı nasıl bir fayda sağlarız onun peşindeyiz. Çok şükür biz 10 yıl boyunca Sivrihisar’da Ak belediyeciliğin nasıl olduğunu, nasıl hizmet edildiğini kanıtladık ve hayata geçirdik. Büyüklerimiz bizi bugün başka yerde değerlendirmek istediler. Bizi de Eskişehir’in belli bir yerinde görmek istediler. Tabii ki bunlar bizim için onur verici şeyler. İnşallah bizim için, memleketimiz için, Eskişehir’imiz için daha güzel günler geliyor diyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ