Eskişehir merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan şüphelilerden 4’ü tutuklandı Eskişehir merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan şüphelilerden 4’ü tutuklandı

Tepebaşı ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde çamaşır makinesı tamiri yapan Rüstem Uzun’un bu yıl 4’üncü defa makinesı çalındı.

Oldukça durumdan mustarip olan Uzun’a adeta dadanan hırsızlar, dün yine hırsızlık girişiminde bulunarak iki çamaşır makinasını el arabasına yükleyerek kaçırdılar. Rüstem Uzun’un oğlu komşularının haber vermesiyle aracıyla şüphelileri takip etmeye başladı. Takip edildiklerini anlayan şüpheliler, Özgürel Sokak’ta el arabasını bırakıp kaçtı.

Makinelarının sürekli çalındığını belirten Rüstem Uzun, “Komşularım telefon ettiler. Evden eşya çalınıyor diye. Oğlum görmüş. Sonra da el arabasının üzerine bizim makineleri tanıyınca, el arabasını, otomobilimizle takibe başlamış. İki makinemi almışlar, el arabasıyla kaçmışlar. Şuanda şüphelileri bilmiyoruz. Güvenlik kamerası kayıtlarını takip ettireceğiz. Vallahi benim bu yıl bu 4'üncü... Dün de aynı şekilde bir makinemi götürmüşler. Ben şehir dışındaydım” dedi.

Kaynak: İHA