2 Eylül Gençlik Merkezi'nin açılış törenine, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÖNEMLİ YATIRIMLAR
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Yapılan şeylerin insanlar tarafından kıymetinin bilinmesi çok önemli. Çok şükür açtığımız hiçbir tesis boş kalmıyor. Binlerce insan katıldı. 3 mahallemiz sınır sınıra olduğu için birbirinden geçerken fark etmezsiniz. Önemli yatırımlar yapık. Buradaki çocuklarımızın, insanlarımızın 3 mahalledeki tesisleri kullanabilmeleri çok önemli. Uygun noktalarda yeni merkezler açmaya devam edeceğiz. Bu tesisler çok önemli, insan sağlığı için, sosyalleşmek adına çok önemli' diye konuştu.

GENÇLERİN YANINDAYIZ
Bugün Sütlüce'de 3. Gençlik Merkezimizi açıyoruz. 3 çalışma odası, 1 ortak alan, 1 çok amaçlı salon, 1 mutfak ve çamaşır makinesi var. Demek ki gençlerimiz burada da çamaşırlarını bedava yıkayabilecek. Diğer iki gençlik merkezimizden yılda 40 bin gencimiz yararlanıyor. Eğer gençleri ilgilendirecek bir şey olmasa, bir tanesini bile oraya sokamazsınız. Biz bu merkezlerde kesinlikle siyaset yapmayız. Gençlerimizle birlikte geleceğe hazırlık yapıyoruz. Yabancı dilden spora, kişisel gelişim gibi konuları rahatlıkla buluyorlar. STK'lar ile orada buluşuyorlar. Gençlerimiz her zaman yanlarında olduğumuzu bilsin' dedi.

TESLİM ETMEYECEĞİZ
CHP İl Başkanı Adar da 'Ahmet Ataç gençlerle iç içe olmayı, gençler de kendisini seviyor' şeklinde konuştu. Milletvekili Süllü de 'Ben gözlerinizdeki umudu ve ışığı görüyorum. Eskişehir'de hep birlikte yakaladığımız başarının en temel göstergesi. Tepebaşı Belediyemiz çok güzel hizmetler sunuyor. Eskişehir'i teslim etmeyeceğiz' ifadelerini kullandı. Milletvekili Çakırözer ise 'Sevgili Ahmet Ataç Başkanımız Belde Evleri'nde, Deneyimli Kafeler'de tüm Eskişehirlileri kucaklayan, hiçbir zaman ayrıştırmayan, tam tersine herkesi kardeş olarak gören, illet ya da zillet değil, millet olarak gören bir başkan. 3 dönem hizmet verdi ve 4'üncü döneme aday. Marifet iltifata tabidir' dedi.
Daha sonra katılımcılar ve protokol üyeleri, hep birlikte açılış kurdelesini keserek 2 Eylül Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Ardından davetliler merkezi gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. HM
Editör: TE Bilisim