CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Başkan Ataç'ı makamında ziyaret etti. Buluşmada, Milletvekili Erol ve Başkan Ataç, ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
KAPIMIZ AÇIK
Milletvekili Erol, 'Ahmet Başkanımız, hayata geçirdiği projelerle ve gerçekleştirdiği çalışmalarla Tepebaşı bölgesinde bir başarı hikayesine imza atmış. Cumhuriyet Halk Partili bir milletvekili olarak kendisine başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim' ifadelerini kullandı. Başkan Ataç ise, 'Sevgili vekilimle olan dostluğumuz çok eskiye dayanır. Vekilimizin Elazığ'daki başarıları da her yerde dile getiriliyor. Zor bir bölgede başarıyı yakalamış olması hakikaten partimiz adına çok sevindirici bir durum. Kendisine kapılarımız sonuna kadar açıktır ve kendisini ağırlamaktan kıvanç duyuyoruz' diye kaydetti.
ÇOK BEĞENDİ
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarete CHP Parti Meclis (PM) Üyesi Gaye Usluer ve CHP İl Başkanı Recep Taşel de eşlik etti. Eskişehir'i ve Odunpazarı'nı çok beğendiğini söyleyen Gürsel Erol, Başkan Kurt'u Odunpazarı'nda hayata geçirdiği çalışmalardan dolayı tebrik etti. Odunpazarı Belediyesi'nin çalışmalarını takip ettiğini belirten Erol, 'Başkan Kazım Kurt, Odunpazarı'nda birbirinden güzel ve faydalı çalışmaları hayata geçirdi' dedi. Başkan Kazım Kurt, 'Odunpazarı'nda sosyal demokrat, halkçı ve katılımcı belediyecilik anlayışımız ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Odunpazarı'nı kültürün, sanatın, bilimin ve demokrasinin merkezi yapacağız' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim