Niye yapmadınız kardeşim?
Gazeteciler Ali Baş ve Meltem Karakaş'ın sorularını yanıtlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 'Eskişehirspor'un önüne ETİ Eskişehirspor gelince hiç kimse rahatsız olmuyor. Sarar Eskişehirspor deyince hiç kimse rahatsız olmuyor. Bor Eskişehirspor deyince niye rahatsız olsun? Ben öyle bakıyorum. Becerebiliyorsa getirsinler. AK Parti il başkanısadece konuşuyor. 20 yıldır yapmadılar. Yani takımı küme düşürdüler. Şimdi büyük bir kurtarıcı havasında. Şimdiye kadar niye yapmadınız kardeşim? Madem yapıyordunuz yani inadına mı yani birilerine ders vermek için mi bu işi yapmadınız?' diye konuştu.

Yöneticiler konuşamadığı için düştük
Başkan Kurt, 'Yeni Atatürk Stadı'nın temizlik işlerini ben üstlendim. Odunpazarı Belediyesi olarak ilk başta bizi dışarı attılar. Ondan sonra temizlik işlerini Antalyalı bir firmaya verdiler 8 milyon liraya. Bunları ben konuşabilirim. Bunları Eskişehirspor yöneticileri konuşamadığı için küme düştük. Eskişehirspor yöneticileri konuşabilseydi bunu Eskişehirspor şimdi küme düşmezdi.
Zannettiler ki, Ak Parti bunlara bir parmak bal çalıyor arkasından gelecek. Bir şeyler gelmez, gelmedi. Bunlar bu işlere rant diye bakıyorlar. Kendi çıkarları yoksa yapmazlar. Bunu çok açık söylüyorum bilsinler' dedi.

Benzin istasyon benim değil
Benzin istasyonu meselesi ile ilgili de konuşan Kurt, 'Benzin istasyonu Kazım Kurt'un Eskişehirsporluk testi olamaz. Burası benim babamın malı değil. İhale yaparız. Eskişehirspor
alırsa alır. Başkasına haleye girmeyin diyemem. Bu bir suçtur. Eskişehirspor haleyi alamazsa oradan elde edeceğim gelirden Eskişehirspor'a yardımcı olurum. Ben Eskişehirsporluyum. Elimden gelenin her zaman fazlasını bu kulübe vermeye çalıştım' ifadelerin kullandı.
Editör: TE Bilisim