Covid-19 (corona) virüsüne karşı koruma ve kontrol amacıyla araçlar detaylı olarak temizleniyor.
Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve temiz bir ortamda seyahat edebilmesi için kent genelinde hizmet veren toplu taşıma araçlarında temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ONAYLI TEMİZLİK
Günde 120 bine yakın tramvaylarda, 90 bine yakın otobüslerle yolcu taşıyan Büyükşehir Belediyesi, günlük olarak tramvay ve otobüslerde araç içi ve araç dışı temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Son günlerde dünya genelinde etkili olan salgın hastalık riskine karşı önlemlerini arttıran Büyükşehir Belediyesi, Başkan Büyükerşen'in talimatıyla alınan Sağlık Bakanlığı ve United StatesEnvironmentalProtectionAgency (EPA) onaylı ithal biyosidal ürünlerle de düzenli olarak araç içlerinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor.

DUYARLI OLUN
Büyükşehir Belediyesi yetkilileri 'Salgın hastalıklar nedeniyle şehir dışından getirttiğimiz Sağlık Bakanlığı ve United StatesEnvironmentalProtectionAgency (EPA) onaylı biyosidal ürünlerle araçlarımızı dezenfekte ediyoruz. Vatandaşlarımızın da toplu taşımayı tercih ettiklerinde duyarlı olmalarını istiyoruz. Yolcularımız öksürme ve hapşırma sırasında ağızlarını tek kullanımlık mendiller ile kapatır ve sık sık bol sabun ile ellerini yıkarlarsa ortak kullanım alanımız olan toplu taşımada daha hijyenik bir ortam yaratmış oluruz' dedi. HM
Editör: TE Bilisim