Hayvan dostlarımızı yazın sıcaktan kışın da soğuktan ve yağıştan koruyacak olan kedi evleri ve köpek kulübeleri, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından üretiliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü marangozhane, kaynakhane ve boyahane atölyelerinde yapılan kedi evleri ve köpek kulübeleri, tamamlandıktan sonra dostlarımızın evsiz kalmaması için muhtelif park ve mevkilere yerleştirilecek.
ESKİŞEHİR İÇİN
Parklara ve diğer kamu alanlarına yönelik üretimle önemli oranda tasarruf sağlarken, hizmetin en iyisini verdiklerini belirten Başkan Kurt, 'Tüm atölyelerimiz, tesislerimiz, Odunpazarı'mız ve Eskişehir'imiz için üretim yapıyor. Üretimin yanı sıra, bakım onarım çalışmalarımız da kendi personelimizce, kendi tesislerimizde yapılıyor' dedi.
HAYAT KURTARICI
Havaların ısınması insanlar kadar sokakta yaşayan hayvanları da olumsuz etkilediğini belirten Başkan Kurt, sokakta yaşayan hayvanların sıcak yaz günlerinde hem yiyecek bulmak hem de vücut ısılarını korumak zorunda olduğuna dikkat çekti. Başkan Kurt, 'Sıcak hava ve güneş sokaklarda yaşayan dostlarımız için ölümcül olabiliyor. Onlar için küçük ama hayat kurtarıcı pek çok şey yapabilmemiz mümkün. Biz onları unutmuyoruz ama hemşehrilerimden de onları unutmamalarını rica ediyorum' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim