CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel 15 gün aradan sonra dün itibariyle çalışmalara yeniden başlanan Gündoğdu alt geçit çalışmalarının devam ettiği bölgede basın açıklaması düzenledi. Çalışmaların 15 gündür durduğunu söyleyen Sallarel, 'Gündoğdu Mahallesi giriş-çıkış alt geçit projesinin 15 gündür durmuş olduğunu görmekteyiz. Bu proje ile Gündoğdu Mahallesindeki bir takım sorunları çözeceğini iddia eden hükümet yetkililerine çalışmanın neden durduğunu sormak istiyoruz. Bu proje başlamadan önce açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in dediği gibi bu proje hatalıdır. Şehrin ve bölgenin sorunlarına çözüm üretmeyecektir' dedi.

TRAFİK DAHA ÇOK SIKIŞACAK

Sallarel trafik yoğunluğun daha çok yaşanacağını söyleyerek, Bu yol Borsa ve Cumhuriyet Kavşakları arasında 750 metrelik yola bağlanmakta olup özellikle pik saatlerde trafik sıkışıklığı yaşanan bir yoldur. İki kavşak arasındaki sinyalizasyon nedeniyle 50 taşıt arka arkaya dizildiği takdirde, Borsa Caddesi yetersiz kalırken Gündoğdu'da aynı caddeye çıkacak taşıtlarla bugünkünden daha fazla trafik sıkışıklığına sebep olunacağı düşünülmüş müdür?' ifadelerini kullandı.

GÜNDOĞDU MAHALLESİ İÇİN NE ZAMAN ADIM ATACAKSINIZ

Sallarel son olarak şöyle konuştu: 'Bugüne kadar CHP'li belediyelerin Eskişehir halkına faydası olan her projesini her çalışmasını engellemeye, karalamaya çalışan AKP'nin yereldeki temsilcilerinin pişkinliklerini hayretle izlemekteyiz. Eskişehir sevdalısıyız diyerek insanları kandırarak bu şehir ve toplum için ne yaptınız? İyi olan her şeyi engelleyerek şehrin gelişmesine ve büyümesine sekte vurdunuz. İktidar partisiyken Gündoğdu Mahallesinin sorunları çözmeye veya çözmek istemeyen hükümet yetkililerine sesleniyorum. Gündoğdu Mahallesi ile ilgili ne zaman adım atacaksınız.' (HM)

Editör: TE Bilisim