Eskişehirspor, Ereğli beraberliği sonrası bu sezon ilk kez 3. sıraya geriledi…
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Eskişehirspor, 1-1 sona eren Ereğli maçı sonrası ikinci sırayı Alaplı’ya kaptırdı. Henüz bir açıklama yapılmasa da ilk 2’lerin Play-Off oynama iddiaları var. Takım en azından bunu düşünerek tekrar ikinci sıraya yükselmeye çalışmalı.

BU SEZON İLK KEZ

Eskişehirspor, geçtiğimiz hafta kendi sahasında Karadeniz Ereğli ile karşı karşıya gelmiş maçtan 1-1 berabere ayrılarak büyük şok yaşamıştı. Alaplı Belediyespor’un Polatlı Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yenmesinin ardından şampiyonluk yarışına dahil olma fırsatını tepen Kırmızı Şimşekler, taraftarına da büyük üzüntü yaşatmıştı. Ayrıca takım bu sezon ilk kez 3’üncü sıraya geriledi.

Eskişehir Valisi Aksoy, Es Es için ne dedi? Eskişehir Valisi Aksoy, Es Es için ne dedi?

PLAY-OFF DÜŞÜNÜLMELİ

Siyah-Kırmızılı takımda yaşanan yıkım sonrası Eskişehirspor yönetimi kongre kararı aldı. 8 Nisan Pazartesi günü ise Teknik Direktör Önder Karaveli ile yollar ayrıldı. Kulüpte bir anda karabulutların oluşması herkesi karamsarlığa itmiş durumda. Ancak bir an önce toparlanıp kalan 4 haftada iyi sonuçlar alarak en azından ikinci sırada ligi bitirmemiz gerekiyor. Play-Off iddiaları düşünülerek hareket edilmeli.  

Muhabir: Aytaç Ersoy