Liglerin sona ermesiyle birlikte toplanarak çalışmalarına start veren Eskişehir Amatör İl Karmasında 8 oyuncumuz Bursa Bölge Karmasını seçildi. Oynanan hazırlık maçlarında Bursa Amatör Karması'nı 5-1, Kütahya Karması'nı 2-1 yenen Eskişehir karmamızda futbolcuların gösterdiği performanslar herkesin beğenesini kazanmıştı. Balıkesir, Çanakkale, Kütahya, Yalova ve Bursa bölgelerinden 400 sporcu arasından 24 kişilik Bursa karmasına girmeye başaran Ömer Faruk Ermeç, İlkcan Kaya, Fırat Çakar, Oğuz Tavsamaz, Furkan Bahadır, Mehmet Meşe, Sezer Köktaş ve Metin Seyhan ilimizi 17-22 Haziran tarihleri arasında Nevşehir'de oynanacak olan Bölge Karması müsabakalarında Bursa Bölge Karması formasıyla temsil edecek.

SAKARYA İLE BAŞLIYORLAR

Müsabakalarda Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Bursa, Erzurum, Van, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Sakarya, Samsun ve Trabzon Bölge karmaları katılacak olup Bursa Bölge karması Sakarya ve Kayseri karması ile aynı grupta, grup birinciliği için mücadele edecek.T emsilcilerimiz ilk müsabakasını 17 Haziran Perşembe Günü Sakarya Karması ile oynayacak.

ATAM'DAN TEBRİK

Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Sadri Atam dün EASKF binasında Bursa bölgesine seçilen oyunclarla bir araya gelerek kutladı. Spor Taban Birlik yöneticilerininde hazır bulunduğu toplantıda Başkan Atam 'Sizlere gurur duyduk. Umarım Nevşehir'de yapılacak Bölge Karmaları'nda başarılı olup hem kendi yolunu daha iyi yerlere gelmek için açarsınız hemde Eskişehir'i başarılı ile temsil edip bizlere yine sevinç yaşatırsınız' diyerek başarı dileğinde bulundu. Atam ayrıca Karma sorumlusu Bekir Musluk olmak üzere, antrenörler Osman Esen, Efe Yaman, kaleci antrenörü Mehmet Şengün'ede teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Editör: TE Bilisim