Genel merkezin akıllarının olağanüstünden başka bir şeye çalışmadığını ileri süren Atak, '2013 yılında yasallaşan Sendikalar ve Toplu İş İlişkileri Kanununda Türk Harb İş Sendikasını düşürdükleri durumu ve başarısızlıkları anlatamamışlardır. İş sağlığı ve güvenliği yasasını anlatamamışlardır. Genel merkezimizde yaşanana skandalı aydınlatamamışlardır' dedi.

Merkez yönetimini tiyatro oyuncusu olarak nitelendiren Atak, 'Bu oyunu Eskişehir'de sahnelemeye kalktığınıza göre pişman olmanıza çok az kaldı. Eskişehir üyesini, Eskişehir delegesini size kimler, nasıl anlattıysa onları dinlediğiniz güne lanet etmenize az bir zaman kaldı. O delege ki size Eskişehir'de hak ettiğiniz dersi fazlasıyla verecektir' şeklinde konuştu.

Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulun üyelere açık olup olmayacağı sorulması üzerine Atak, 'Genel merkez yönetiminin divanı aldıktan sonra üyeleri almama gibi bir kararları olduğunu, divana alamama kaygısıyla divan öncesi konuşma yapacağı bilgilerini aldık. Bu genel kurul şekline ve işleyişine uymamaktadır. Biz divanı alacak sayıya sahip durumdayız. O divanı aldığımız da o genel kurul salonunun bütün üyelere açacağız bizim üyemizden arkadaşlarımızdan gizlediğimiz bir şey olmayacak' diye konuştu. (Esra Yücel)

Editör: TE Bilisim