Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Örgütü bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törene CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, Beylikova Belediye Başkanı Hakan Karabacak, Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve partililer katıldı. CHP İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törene katılan Başkan Ayşe Ünlüce partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

İKTİDARA YÜRÜYORUZ

Bayramlaşma töreninde konuşan CHP İl Başkanı Talat Yalaz, siyaseti sokaklarda yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Bayramlar kardeşliğin, dostluğun ve bizler için yoldaşlığın pekiştiği zamanlardır. Bu bayram yoldaşlığımızı pekiştirecek ve iktidar yolundaki yürüyüşümüzü hızlandırarak devam ettireceğiz. Bu seçim bitti, bir sonraki seçime kadar sokaklarda siyaset yapmaya devam edeceğiz. Pazar toplantılarımızı bayramdan sonra düzenli olarak yapmayı sürdüreceğiz. Pazar toplantılarında çalışmalarımızı planlayıp sokaklarda siyaset yapacağız. İnşallah ileride Türkiye’nin tamamını bayram yerine çevireceğiz. 1 Nisan itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yolundaki yürüyüşü emin adımlarla başlamıştır. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Hamamcı’dan Esnemez’e yeni proje müjdesi Başkan Hamamcı’dan Esnemez’e yeni proje müjdesi

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ise seçim sürecindeki yoğun çalışmalarından ötürü il örgütüne teşekkür etti. Herkesin başkanı olacağını, Eskişehir’in tüm ilçe ve mahallelerine eşit hizmet götüreceğini ifade eden Başkan Ünlüce, “Bu seçimlerde kırmızı yalnızlığımız sona erdi ve çevre illerimiz de kırmızıya büründü. O nedenle, bu bayramı hem Eskişehir’de hem de Türkiye’de çifte bayram olarak kutluyoruz. Bu seçimi sizlerle beraber kazandık. Neredeyse gitmedik hiçbir yer bırakmadık. Bazen yağmura yakalandık bazense soğukta kaldık. Cumhuriyet Halk Partisi o kadar fedakar ve o kadar büyük bir örgüt ki bu üç ayı kol kola, omuz omuza mücadele verdik. Sonunda da kazandık. Bu seçimin kaybedeni yok. Bize oy versin ya da vermesin bu şehirde yaşayan herkesin belediye başkanıyız. Eskişehir’deki 540 mahallemize ve 14 ilçemize eşit şekilde, en ücra köşesine kadar hizmet götüreceğiz. Bundan da hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Daha önceki seçimlerde başka partilere oy vermiş ama bu seçimde geçmişimize güvenip geleceğimize inanan ve ‘Haydi Eskişehir olalım’ çağrısına kulak veren pek çok hemşerimiz bize oy verdi. Eskişehir İttifakını burada kurduk. Bu güzel zaferin sorumluluğunun farkındayız. Genel seçimlere kadar belediye başkanlarımızla beraber çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

HERKESİN YANINDAYIZ

CHP Milletvekili Utku Çakırözer ise yerel seçimden alınan sonuçlar ışığında CHP’nin artık Türkiye’yi yönetmeye hazır olduğunu belirterek, “Türkiye’yi yöneteceğimiz bayramlar yakındır.  Sadece Eskişehir’i, Kütahya’yı, Afyon’u, Ankara’yı ve İstanbul’u değil tüm ülkeyi yöneteceğiz. Geliyor, gelmekte olan… O yüzden buna hazırlık yapacağız. Çalışacağız, çok çalışacağız.  Belediye başkanlığı seçimi bitti Türkiye’yi yönetmeye hazır olduğumuzu göstermenin zamanı geldi. Meclis açılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi emeklinin, çiftçinin, esnafın, atanamayan öğretmenlerin, evladına iş bulamayan annenin umutsuzluğuna sesi olmaya devam edecek. Sadece Meclis’te değil kim nerede kendisini yalnız hissediyorsa onun yanında olmaya devam edeceğiz. Dün Silivri Cezaevi’nde seçilmiş milletvekili Can Atalay’ı ziyaret ettim. Onun selamlarını size, sizin selamlarınızı ona götürdüm. Osman Kavala, Can Atalay, Tayfun Kahraman, Çiğdem Matel, Çetin Doğan… Hiçbiri yalnız değil yalnız kalmayacaklar. Emeklilerimiz kendisini yalnız hissetmeyecekler. İş bulamayan gençlerimiz yalnız hissetmeyecekler. Çiftçimiz, esnafımız, memurumuz, işçimiz hiç kimse kendisini yalnız hissetmeyecek. Mecliste, sokakta, işyerlerinde her yerde biz kol kola, omuz omuza Cumhuriyet Halk Partili yoldaşlarımızla adım adım iktidara yürüyeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: M. Anıl Aksoy