ESKİŞEHİR PEYNİRDE DAMGASINI VURDU

Videoyu Aç ESKİŞEHİR PEYNİRDE DAMGASINI VURDU
A
a

Erasmus + Programı Mesleki Eğitim için Stratejik Ortaklıklar (BestCHEESE) faaliyeti kapsamında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü adına hibe desteği alan ‘Yöresel Peynirlerin Üretim Teknolojileri ve Hijyen Standartlarının AB Işığında İncelenmesi’ isimli projenin beşinci toplantısı 20-24 Temmuz’da gerçekleşti.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
Programa projenin yabancı ortakları İtalya’da bulunan Agrigento Halk Sağlığı Kurumu, Nitra/Slovakya’da bulunan Slovakya Tarım Üniversitesi, Slovenya’da bulunan Ljbuljbana Veteriner Fakültesi ile yerel ortakları Ankara Üniversitesi ve Batman Tarım ve Orman Müdürlüğü katıldı. Etkinlikte Tarım ve Orman İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş’ün konuşmalarının ardından çeşitli sunumlar yapıldı. Öğleden sonra Valisi Erol Ayyıldız, Erasmus Grubunu makamında kabul ederek projenin anlam ve önemi hakkında bilgi aldı. MEHMET SABIR
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

alinti yazarlar ALINTI YAZARLAR
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

e-gazete E-GAZETE
sayfalar SAYFALAR
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Eskişehir ve Eskişehirspor haberleri için gerçek kaynağınız Sonhaber Gazetesi