Bölegesel Amatör Ligde bir diğer Eskişehir  temsilcisi takımımız Yunusemrespor, Çilimli Belediyespor maçında güzel bir performasn sergilemiş fakat bu performansa rağmen yine de mağlup olmuştu Genel Menajer Abdulkadir Ünver,  maçı kaybetmelerine rağmen oynanan oyundan memnun olduklarını gelecek için umutlu olduklarını dile getirdi. 

Eskişehir'de dubalar savaşı! Eskişehir'de dubalar savaşı!

7 puanları var

Sezon başından beri birçok krizle boğuşan Yunusemrespor, geride kalan 19 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 16 yenilgi aldı. 7 puan ve averajla bir diğer Eskişehir ekibi olan Demirspor’un bir sıra üzerinde yer alan Yunusemrespor, son maçında Çilimli Belediyespor’u konuk etmiş, güzel bir performans sergilemesine rağmen maçtan 1-0’lık skorla mağlup ayrılmıştı. Genel Menajer Abdulkadir Ünver, açıklamalarda bulundu.

Talihsiz bir gol yedik

Ünver Çilimli maçının ardından, “Hemen hemen kadroyu tamamladık. Çilimli karşısında inanılmaz bir futbol oynadılar, net 3-4 tane pozisyon kaçırdılar. Gelen taraftara çok teşekkür ediyorum, çok destek verdiler. İyi futbolu onlar da gördü. Talihsiz bir gol yedik, futbolcularımız gelecek için umut verdi. Gencecik çocuklar, Eskişehir'in çocukları… İnşallah iyi yerlere gelirler” dedi.

Es Es’in kaybetmesine üzüldük

Genel Menajer Abdulkadir Ünver, “İnşallah Eskişehirspor şampiyon olur ben de Yunusemrespor adını yaşatırım. Eskişehirspor saygı duyduğumuz, ismi markası olan bir kulübümüz. Bu haftaki mağlubiyetleri gerçekten bizi derinden üzdü. Çünkü biz de bir savaş içerisindeyiz, ‘Acaba Eskişehirspor şampiyon olur da biz de ligde kalır mıyız?’ diye. Onun savaşını veriyoruz. Eskişehirspor'un şampiyonluğu için belki takım olarak bir şeyler yapamıyoruz ama bireysel olarak elimden gelen her şeyi yapacağımı söylemiştim” dedi.

Muhabir: Eray Çankaya